• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Er din virksomhed synlig nok?

Jeg tilbyder en bred vifte af løsninger, som gør det muligt for dig at skaffe flere kunder og opnå større synlighed af din virksomhed.

Markedsføring for håndværker er et overset kapitel hos mange.

Jeg skriver blandt andet salgsbreve og pressemeddelelser for mit eget malerfirma, og har hjulet andre håndværksvirksomheder, og derfor ved jeg hvad der virker for din virksomhed..!

Ønsker du selv at skrive noget af dit salgsbrev eller din pressemeddelelse, så kan jeg også tilbyder at lave det færdig for dig.

Lars Larsen sagde engang: Hvad hjælper det at du bager verdens bedste kager... Når der ikke er nogen der ved det!!!

Markedsføring skal ikke ses som en udgift, men som en investering... Føler du at det er en udgift, bruger du dine markedsføringskroner forkert! 

Jeg har rådgivet håndværksvirksomheder fra Skærbæk i syd, til Ølgod i nord og Slagelse i øst.

Alt samarbejde med mig indledes med et gratis uforpligtende møde.

Jeg arbejder med 100% diskretion.

Kunderne mener:

Du satte dig ind i tingende og vi evaluerede hele tiden om det var godt eller skidt det Jeg lavede. Her var det især hvordan de forskellige markedsførings metoder virkede og hvordan vi kunne optimere og få mest ud af pengene. Du er god til at komme med nye ideer og feedback på tingende. Du er troværdig og god til at skabe forståelse og sammenhæng i de ting du kommer med. Du er altid forberedt og et skridt foran.

----------------------------------------------------------------------------------------

Du har været en meget entusiastisk rådgiver. Og også en god humør spreder der giver en god tro på, at det nok skal gå. Du har en god gnist, der smitter af, og inspirerer. Konkret har vi været mange fremgangs måder igennem, fra handlings planer til markedsføring. Hvor man skal ligge sin tid og penge? Og hvor man ikke skal! Syntes du som person er rar, og sympatisk. og ville stadig være interesseret i at bruge dig, til noget markedsførings-arbejde. Du er god til at formidle dine budskaber, og god til at skabe kontakt- og efterfølgende følge op.

 

Brug for flere kunder?

Ring på telefon

50 51 90 55
Produkt
Pris
Alle priser er excl. moms, bro/færgeafgift og kørsel.
Forespørg pris