• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Skadeservice

(Alle vores skadeservice ydelser ses i bunden af denne side)

Ved vandskader og brandskader i Esbjerg, Varde, Blåvand, Ribe og på Fanø, har jeg igennem årene opnået en stor erfaring i, hvordan de løses til mine kunders største tilfredshed.

Det er meget vigtigt at komme hurtig i gang med opgaven, det giver tryghed hos mine kunder, at sagen er i professionelle hænder fra start til slut. Jeg ved af erfaring, at det gælder om at kunne komme tilbage til hverdagen så hurtigt som muligt, således at du som kunde ikke skal genhuses igennem længere tid. Min erfaring og viden på området betyder, at jeg kan skabe den nødvendige tryghed for mine kunder.

Brand- og vandskader

Ved vandskader er det vigtigt at få sat en affugter op, således at fugten hurtigst muligt kommer ud af vægge/lofter/træværk mm. Så der ikke opstår varige skader på murværk og svamp i boligen. Hvilket kan betyde et dårligt indeklima og deraf følgende sundhedsmæssige problemer som allergi og astma m.v.

Jeg udlejer naturligvis affugter og leverer gerne til skadestedet. Se priserne for udlejning her.

Ved brandskader afrenses tapetet, derved fjernes nogle af de lugtgener, som opstår ved brandskader. Derefter males der (antal gange efter behov) med en spærrende maling, som isolerer for gennemslag af sod, skjolder og lugt m.m. Først derefter kan der påbegyndes en ny malerbehandling, af de gamle lofter, vægge og træværk.

Hvad med forsikringen?

Et plus for både dig som kunde og dit forsikringsselskab. Jeg samarbejder med alle forsikringsselskaber, så uanset hvilket selskab mine kunder har deres forsikringer i, kan et samarbejde begynde.

Jeg påtager mig gerne opgaven med at skaffe kontakt til andre håndværkere, således at du som kunde ikke skal tænke på det. Du kan som kunde derfor trygt kontakte mig i forbindelse med enhver brandskade eller vandskade, uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde.

 

Har du brug for akut skadeservice? 

Så klik her eller ring 50 51 90 55

 

Du skal oplyse følgende:

Er du privat eller erhvervskunde.

Navn på forsikringsselskab

Navn på kontakt personen hos forsikringsselskabet

Policenr. Ved forsikringsselskabet, evt. Skadenummer

Adresse på skadestedet 

Beskriv omfanget af malerarbejdet, så godt det er muligt

Dit navn, telefonnummer, mail, og adresse.

NB- Hvis dit forsikringsselskab ikke dækker skaden, skal du selv betale fakturaen.

Er skaden sket? Har du brug for akut hjælp?

Ring på telefon

50 51 90 55
Alle priser er excl. moms, opstarts gebyr, bro/færgeafgift, kørsel & affaldsgebyr. For arbejdstid udover man-fre 07,00 - 16,00 tillægges 575 kr. ex. moms Pr. Time
Forespørg pris