• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Malerarbejde

Om du bor i Esbjerg og ønsker et pænt resultat af dit malerarbejde, eller du mangler en maler i Varde, Tinghøj, Årre, Næsbjerg, Nordenskov eller Billum, så kan vi også hjælpe dig.

Har du behov for en maler i Bramming, Ribe, Tjærebor, Holsted, Vejen og Brørup, er vi også klar med en god pris.

Du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du mere er gør det selv typen.

Jeg kan hjælpe med fif i forhold til behandlinger, og hvilken maling, spartel mm. du skal købe og evt. hvor du kan købe det billigst, så du får de bedste priser.

Vi maler blandt andet loft og vægge, flyttelejligheder, forsikringsskader, sommerhuse, troldtekt lofter og ivarplank/fibercement. Og meget andet godt :-) Er der noget jeg har glemt, så tag kontakt på mail@lillemaler.dk eller 50 51 90 55.

Forventningsafstemningen er meget vigtigt inden opstart af en opgave, ligesom tillid, tryghed, tæt og åben dialog hele vejen, er for os en vigtig medspiller, så vi sammen opnår det bedste resultat, og opnår et godt samarbejde fra start til slut.

Så ønsker du at være i trygge hænder, lige fra første kontakt, til arbejdet er færdig og fakturaen bliver sendt, så er det os du skal vælge. Læs gerne flere anmeldelser på nettet, inden du træffer dit valg, her finder du mine anmeldelser på Facebook og her er de på Google.

Priser på malerarbejde eller Maler Pris

Hvad koster det at få malet... Hvad koster en ny bil?                                                                 

Det kommer jo helt an på hvor højt op der eks. er til loftet, om der skal males 1- 2 eller 3 gange, skal der være 2 farver op i mod hinanden? Så at slynge en pris ud i gennem telefonen er ikke bare lige til, der er alt for mange ting, vi skal vide og tage højde for. men hvis du tager lidt billeder af din opgave, så sender vi gerne en ca. pris den anden vej til at begynde med. Så ønsker du en pris på din maler, så send gerne lidt info til ham.

Igennem de senere år er det blevet meget normalt at opsætte filt eller glasvæv, hvorefter det males i en ønsket farve og glans, det er dejligt let hvis man på et tidspunkt ønsker en ny farve på ens lofter eller vægge.

Tapet som førhen var allemandseje, ses heldigvis også flere steder efterhånden, både på en enkelt væg og i hele rum. eks. i stuen eller soveværelset.

Der findes et utal af tapeter og i alle prisklasser, kontakt mig på mail@lillemaler.dk eller 50 51 90 55 og hør om mine erfaringer med tapet, både det du kan købe på nettet og i farvehandlere.   

Udover malerarbejde tilbyder vi også skadeservice, udlejning af professionelt malerværktøj mm. Vi rådgiver også udlejere og lejere omkring skimmelsvamp