• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Malerarbejde

Bor du i Esbjerg og ønsker du et pænt resultat af dit malerarbejde?

Så er du meget velkommen til at kontakte mig, også hvis du er gør det selv typen.

Jeg kan hjælpe med fif i forhold til behandlinger, og hvilken maling, spartel mm. du skal købe og evt. hvor du kan købe det billigst, så du får de bedste priser.

Vi maler blandt andet loft og vægge, flyttelejligheder, forsikringsskader, sommerhuse, troldtekt lofter og ivarplank/fibercement. Og meget andet godt :-) Er der noget jeg har glemt, så tag kontakt på mail@lillemaler.dk eller 50 51 90 55.

Forventningsafstemningen er meget vigtigt inden opstart af en opgave, ligesom tillid, tryghed, tæt og åben dialog hele vejen, er for os en vigtig medspiller, så vi sammen opnår det bedste resultat, og opnår et godt samarbejde fra start til slut.

Så ønsker du at være i trygge hænder, lige fra første kontakt, til arbejdet er færdig og fakturaen bliver sendt, så er det os du skal vælge. Læs gerne flere anmeldelser på nettet, inden du træffer dit valg, her finder du mine anmeldelser på Facebook og her er de på Google.

Igennem de senere år er det blevet meget normalt at opsætte filt eller glasvæv, hvorefter det males i en ønsket farve og glans, det er dejligt let hvis man på et tidspunkt ønsker en ny farve på ens lofter eller vægge.

Tapet som førhen var allemandseje, ses heldigvis også flere steder efterhånden, både på en enkelt væg og i hele rum. eks. i stuen eller soveværelset.

Der findes et utal af tapeter og i alle prisklasser, kontakt mig på mail@lillemaler.dk eller 50 51 90 55 og hør om mine erfaringer med tapet, både det du kan købe på nettet og i farvehandlere.