• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Prismatch på malerarbejde

Få udført malerarbejde ved DEN LILLE MALER i Esbjerg, med min prismatch ordning, er du som kunde garanteret byens billigste malerarbejde hver gang, naturligvis med den samme høje kvalitet, som du ellers ville få hos os. Uden du skal kigge efter mærkerne tilbud, rabat og andre ord der indikere at du som kunde kan spare penge, på dit malerarbejde.

Hvordan virker prisgaranti på malerarbejde i Esbjerg

Mit prismatch gælder når du sammenligner min pris, med priser fra et andet malerfirma i Esbjerg, som også er medlem af Danske Malermestre, på det tidspunkt hvor prisen er givet.

Mit prismatch fungerer således, at du som kunde indhenter 2-3 skriftlige tilbud på din maleropgave, tilbuddene må ikke være mere end 14 dage gamle, og skal fremvises til mig, derefter kontakter du mig på 50 51 90 55 eller via mail på mail@lillemaler.dk

Så får jeg overblik over indholdet i tilbuddet, både prissætningen og behandlingsbeskrivelsen, og evt. forbehold for at opgaven kan blive løst, derefter fremsender jeg mit tilbud til dig/jer, og i har 14 dage til at godkende min maler pris.

Prisen skal være et tilbud/fast pris og ikke et overslag eller andet og skal kunne dokumenteres. Ligeledes er det vigtigt at alle behandlingerne er at se, således at jeg kan se at der er givet pris på samme udfaldskrav/slut resultat. 

Hvis jeg kan lave prismatch på jeres indhentet tilbud, så er det samtidig en accept af min pris, og jeg har fået tildelt maleropgaven.

Skulle det imod forventningen ikke kunne lade sig gøre for mig, at udføre arbejdet til den pris du som kunde har indhentet, levere jeg uden beregning 1 gavekort på en kvajekage fra din lokale bager.

Prisgaranti på alt malerarbejde i Esbjerg

Om du skal have malet sommerhus, loft, vægge eller andet professionelt, ude som inde, så giver jeg prisgaranti på vores malerarbejde i Esbjerg, vi maler som i de gode gamle dage, hvor alt bare var lidt bedre.