• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Maling af detail og kædebutikker

Sidder du som ejendomsinspektør, project manager, projektleder, projektchef, ejendomschef i en detail eller kædebutik, kan vi tilbyde dig en samarbejdspartner der ved hvad det vil sige at male i butikker.

Vi hjalp i 2022 Coop med deres udrulning af 365discount butikkerne, vi havde butikker fra Kjellerup i nord, til Vejle i øst og ned til Tønder, Broager, Gråsten i syd og 4 butikker i Esbjerg mfl. Det blev til 25 stk. 

Udover disse butikker har vi i en årrække også stået på coops håndværkerliste, hvor vi har løst forskellige små og store opgaver for dem i hele Syddanmark. Så vi har igennem årene fundet ud af, at vi faktisk er ret gode til at arbejde i områder, hvor der skal tages hensyn til kunder og medarbejderne.

De tilbagemeldinger vi har fået er positive fra Coops folk, og blandt andet får vi ros for vores kvalitet, samt positive samarbejdes evner, samt vores måde at håndtere opkald og malis på, der går ikke flere dage inden vi svare på dem.

Hvornår kan der males i butikkerne?

Vi kan tilbyde at male i butikkernes åbningstid, samt uden for åbningstiden, dette gælder både nye butikker, eksisterende, enkelt rum, pletning af små områder, nybyggeri, renoveringsprojekter og serviceopgaver i hele Danmark. Uanset om jeres butikker drifter imens eller ej, lukket ned eller stadig har åbnet for kunder, tilbyder vi kvalitetsarbejde i højeste ende af skalaen.

Vi kan tilbyde jer gode fast timelønspriser, eller attraktive tilbudspriser på jeres opgaver, en landsdækkende aftale, professionel og personlig rådgivning, en fast kontaktperson med højt serviceniveau 24/7.