• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Maling af sommerhus

Udendørs 

Klimaet ved vesterhavet er hårdt for dit sommerhus, derfor er det vigtig at dit sommerhus står intakt i malingen, og ikke har for mange bare pletter, lad os rådgive og vejlede dig, så holder dit sommerhus sig pænt i mange år.

Det er meget vigtigt at vaske af for skidt, alge mm. Derefter skal sommerhuset gennemgås, for løstsiddende maling som afskrabes, derefter skal der slibes træ, så malingen vedhæfter på træet, derefter skal de bare pletter af træ have grundingsolie, bagefter vil jeg anbefale en pletning med den maling huset skal have til sidst, og når det er tørt, skal sommerhuset have 2 x træbeskyttelse i den farve du ønsker. 

Som du kan læse, springer vi ikke over hvor gærdet er laveste!

Vi tilbyder at male dit sommerhus udendørs på Fanø, Blåvand, Ho, Henne og i Vejers, et lille fif er at det er en meget god ide, at bestille os i efteråret til at male året efter, da vi ellers er meget hængt op på udvendigt malerarbejde. Hvor imod vi sætter dit sommerhus ind i vores kalender til året efter, og vi dermed kan give dig ro i maven :-) Tag kontakt til os på mail@lillemaler.dk eller mobil 50 51 90 55.

Indendørs

Maling af sommerhus indendørs, kan være et kapitel for sig selv, særligt hvis træværket er af ældre dato, eller det ikke er vedligeholdt på den rigtige måde. Vi rådgiver dig, så dit sommerhus står knivskarpt, og vi tager naturligvis hensyn til dine ønsker og krav.

Vi har erfaring med at male sommerhuse, indvendigt på Fanø og i Blåvand, men køre også gerne til Ho, Henne eller Vejers. Har du et bjælkehus, profilbrædder, rustikbrædder, vægge, lofter eller andet du ønsker skal males indendøres?

Skal du prøve et lille og lokalt firma næste gang?