• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Pleje af træ alu vinduer, døre, porte, postkasser mm.

Flere og flere har alu profiler så som vinduer, døre, porte, facader på deres bolig eller arbejdsplads, og det er også super smart, med et minimum af vedligeholdelse. Men er farven mørk, så falmer disser alu profiler med årene, og der kommer vores alu pleje ind i billedet.

Du tænker måske, hvordan får man en postkasse pæn igen der er afbleget?

Du er i så fald ikke alene.

Træ alu pleje

Vores alu pleje er en dansk produceret voks, som giver farven og gløden retur til dine træ alu døre, vinduer mm. Vi afvasker altid skidt og snas væk først, og lader dette tørre, hvorpå vi påføre vores voks, og polere efter. 

Pleje af træ alu vinduer, døre mm.

Nogen mener at man kan male alu vinduer, døre, porte mm. vi vil ikke anbefale dette, da vi endnu ikke har mødt et produkt der er godt nok til dette. Selv om dine alu døre, vinduer mm. falmer, er det nok med vores voks og en gang rengøring.

Hvor længe holder alu pleje ?

Vi siger vores voks holder i op til 5 år, det kommer jo helt an på om der kommer meget sol på en side, eller der er meget udhæng eller ingen udhæng, så vind og vejr spiller meget ind på holdbarheden.

Hvad koster træ alu pleje? 

Vi giver gerne en fast pris på dine alu profiler, og skal din nabo også have sine alu profile frisket op, er der naturligvis en god pris til jer begge.

Vi sælger også alu pleje voks i 100 ml. og 200 ml. Bøtter 

Hvem udføre træ alu pleje & vedligehold?

Det gør vi i hele Danmark, så mangler dine alu vinduer nyt liv og glød, så send billeder af dem til os på mail@lillemaler.dk og modtag en fast pris på dine alu vinduer, døre, porte mm.

Eller giv os et ring på 50 51 90 55, og lad tage en dialog om din opgave.