• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Diffusionsåben maling

Hvilken type maling skal man bruge til at male med, spøger mine kunder mig tit om. Hvis der er frugt i dine væge ude som inden er det en god ide, at bruge en diffusionsåben maling. Er den den så bedre end andre typer maling? Ja det er den, og det er fordi en diffusionsåben maling lader væggen ånde.

Forstil dig, du hælder vand ned i en plasticpose, posen vil ikke lade vandet komme igennem, så på et tidspunkt render vandet over, eller posen sprænger.  Det samme med en væg der er tapet, filt, væv eller andet på, der vil fugten også presse malingen eller vægbeklædningen ud, således der kommer bobler på væggene.

Hvem kender ikke synet af et hus eller en kælder hvor malingen er skallet af, 9 ud af 10 gange er det fordi der er brugt forket puds eller maling.

Hvem maler med diffusionsåben maling

Vi tilbyder at hjælpe vores kunder, med at finde den rigtige løsning til lige nettop deres projekt, nogen typer maling er bare ikke godkendt til fugtige murværk, vi ved hvad vi snakker om, efter mere end 30 år som maler. 

Hvad koster diffusionsåben maling ?

Der er faktisk ikke den store forskel, på malinger i pris pr. liter. Men bruger du ikke den rigtige maling, kan du komme til at stå med en meget dyr regning bagefter, da forkert maling i en kælder, kan ende med en gang skimmelsvamp...

Diffusionsåben vs. Åndbar maling ?

Når du høre fagfolk eller andre snakke om en åndbar maling, er det fuldstændigt det samme som en diffusionsåben maling. Er du i tvivl om hvad du skal købe, er du altid velkommen til at ringe til mig på 50 51 90 55, uanset hvor i landet du måtte bo.