• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Malerarbejde, Skadeservice og Udlejning i Esbjerg.

 

Men vi har flere ydelser at tilbyde dig :-)

 

Udlejning af sommerhus i Ådalen, 6710 Esbjerg V

Vi har også langtidsudlejning af vores sommerhus der ligger i Esbjerg, tæt på Hjerting og havnen.

 

Akut udlejning af malere og maskiner i Esbjerg.

Står du akut og skal bruge mandskab eller værktøj/maskiner i Esbjerg, så tilbyder jeg at du kan leje Danske faglært bygningsmalere, og værktøj/maskiner kan blive leveret 24/7 i Esbjerg.

 

Kurser i markedsføring af håndværksvirksomheder.

Jeg afholder kurser i markedsføring af håndværksvirksomheder i hele landet, jeg kommer gerne til leverandører til håndværkere, faglige netværk eller andre der måtte ønske det.
Alle som deltager på mine kurser får viden og håndgribelige værktøjer med sig hjem, som kan bruges i deres håndværksvirksomhed.

 

Kurser om skimmelsvamp, hvad er det, er det fagligt, hvordan fjerner vi det? 

Jeg holder gerne foredrag i skimmelsvamp, hvordan kommer det, hvordan tester vi for skimmelsvamp, hvad koster en skimmelsvamp test? Hvordan fjerner vi det og hvordan er vi sikker på det ikke kommer igen?

 

Iværksætter foredrag om min rejse - Fra rød til blå!

Jeg afholder også gerne foredrag i iværksætteri, hvor jeg fortæller min historie i jeres lokaler.

Det stod ikke skrevet i stjernerne, at jeg skulle blive selvstændig.. Men købmandskab har altid haft min interesse, da jeg gik på efterskole, fandt jeg hurtigt ud af at vores slikbod kun var åben et par timer om dagen og kredit var en by i Rusland. Så jeg handle lidt ind i (vest) Tyskland og solgte det på skolen, med en god fortjeneste uden told og skat fik del i kagen :-) Min butik havde altid åben, og jeg gav kredit, så mine skolekammerater kunne altid handle hos mig, og min værelseskammerat kunne godt se hvor det bar hen, så han tilbød at jeg måtte låne hans skab til mine vare :-)

Hans tøj kom under hans seng og så havde jeg mit første lager i en alder af ca. 15 år :-)

Når man kigger tilbage kan jeg godt se, at det tidligt i mit liv var et klart billede af, at jeg skulle være selvstændig.. Vil du høre hvad det var? 

Jeg har startet 5 virksomheder i mit liv, et maler vikarfirma, et markedsføringsfirma til håndværker, en webshop med kvindemode... Den er god nok :-)DEN LILLE MALER ESBJERG som jeg startede den 1 marts 2010, i november 2023 gik jeg i luften med en webshop der sælger alu voks, til alu postkasser, porte, vinduer, døre og indgangspartier mm. du finder shopen på aluvoks.dk

Men jeg har jo et hav af ideer i mit hoved, så mon ikke der kommer flere ? :-)

Book mig på 50 51 90 55 eller mail@lille maler.dk hvis i holder til i Esbjerg koster det 0,- Jeg kommer gerne ud og fortæller i resten af landet, og prisen skal vi nok finde ud af, jeg gør det ikke for pengene, men fordi jeg brænder for iværksætteri.

Kontakt mig for priser, muligheder og mere info. 50 51 90 55 eller mail@lillemaler.dk