• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Skadeservice Jylland og Region Syddanmark

Skadeservice er mange ting, men i bund og grund handler det om at komme i gang hurtig, med den bedste udbedring efter skader, vi tilbyder akut  skadeservice ydelser i Region Syddanmark og hele Jylland.

Hvad koster skadeservice?

De fleste skadeservice skader bliver dækket af dit forsikringsselvskab, men bestiller du os til en opgave og dit forsikringsselvskab ikke vil betale, sender vi regningen til dig. 

Her kan du se hvilken type skadeserviceopgaver vi løser i hele Jylland, vi har siden 2016 hjulpet kunder med opsugning af vand, afvaskning af sod fra brandskader, fugtmålinger, test for skimmelsvamp og mug, afvaskning af skimmelsvamp og mug, lugtsanering, graffitiafrensning, udlejning af affugter.

 

Hurtig, akut og effektiv skadeservice!

Vi rykker så snart vi har modtaget svar på følgende:

Er du privat eller erhvervskunde.

Navn på forsikringsselskab

Navn på kontakt personen hos forsikringsselskabet

Policenr. Ved forsikringsselskabet, evt. Skadenummer

Adresse på skadestedet 

Beskriv omfanget af malerarbejdet, så godt det er muligt

Dit navn, telefonnummer, mail, og adresse.

NB- Hvis dit forsikringsselskab ikke dækker skaden, skal du selv betale fakturaen.

 

Hvor findes skadeservicefirmaer?

I Danmark findes der mange skadeservicefirmaer, mange af dem dækker hele Danmark, og det siger sig selv at de ikke kan give en optimal lokal service lige som vi gør, om du har en vandskade kl. 24,00 eller kl. 15,00 så får du hos os den samme personlige service.

Vi ordner alt fra start til slut, skriver alt op og tager billeder så dit forsikringsselvskab får den dokumentation de ønsker på alle skader.

 

Hvad laver skadeservicefirmaer?

Det er ikke tit 2 dage er ens i skadeservicebranchen, i vores skadeservicefirma dækker vi hele Region Syddanmark og hele Jylland, med udgangspunkt fra vores firma adresse i Esbjerg.

Listen med ting vi løser for vores kunder er lang, og der kan nævens vandskader, brandskader, fugtskader, fugtmålinger, skimmelsvamp og mug, graffitirens og ved at klike her får du hele listen med priser og vilkår. Har du spørgsmål til vores skadeservice vilkår, priser eller andet, er du meget velkommen til at sende os en mail på mail@lillemaler.dk eller ringe på 50 51 90 55.

Bestil akut skadeservice

Ring på telefon

50 51 90 55
Forespørg pris