• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Skimmelsvamp Ejerforeninger og Andelsforeninger

 Som medlem af en forening, er men en del af et fællesskab på godt og ondt.

Skimmelsvamp i en Ejerforening og Andelsforening!

I en ejer og andelsforening skal man deles om den udvendig vedligeholdes, og nogen mener ikke der skal bruges ret mange penge på det, måske fordi de ikke har råd nu, eller vælger at bruge deres penge på andet.

Måske fordi de har planer om at skulle sælge deres bolig, inden for nær fremtid, og så er det ikke fedt at skulle betale en regning på eks. 50 -100.000 kr. eller mere lige inden man alligevel flytter.

Men hvis der hvert år er en der skal sælge, og ikke vil deltage i en omkostning på jeres fælles bygning, så går der ikke mange år, inden jeres bygning for et eftersleb på vedligeholdelsen, hvis i ikke får noget gjort ved jeres bygning, og det bliver dyrt for alle medlemmer af jeres forening.

Kan man tvinge foreningen til at betale?

En andels og ejerforening er bygget sådan op, at de store omkostninger vedtages på de årlige generalforsamlinger, derfor er det meget vigtigt at deltage og komme til ordre på disse.

Der er tit noget til afstemning, og alt efter dine andele eller fordelingstal, kan du være med til at beslutte om der skal laves noget på jeres bygning. 

Deltager du ikke, kan du ikke tvinge foreningen til store ekstra udgifter, som en gang skimmelsvamp hurtigt kan blive.

Er det en advokat man skal have fat i?

Det er altid en god ide at gå i dialog med ejer eller andelsforeningens bestyrelse, og ikke kun formanden. Send alt på mail så du har det sort på hvidt, så er det let at finde for dig hvis du skulle komme så langt, at skulle til en advokat med forstand på skimmelsvampsager.

Vi har siden 2016 rådgivet i skimmelsvampsager, og hjælper kunder over hele landet i ejerforeninger og andelsforeninger, vi er noget billigere end en god advokat.

Der ligger i alle sager en del forberedelse, og den tid er godt givet ud til os, da vi ved hvor sagen skal starte og gerne slutte for vores kunder. Vi rådgiver ikke begge parter i samme sag, så i kan trygt tage fat i os, vi er 110% på jeres hold.