• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Graffitirens Årre, Billum, Nordenskov, Næsbjerg, Tinghøj

Vi fjerner graffiti, vi imprægnere murværk mod nye lag maling, tusch og andet der bliver brugt til at lave graffiti med, og sidst men ikke mindst rådgiver vi sammen med vores leverandøre om hvilken løsning der er bedst for hver enkel kunde.

Afvask af graffiti

Vores leverandøre har arbejdet med graffitiafrensning i mange år, det kommer vores kunder til gode, hver gang vi henvender os med en sag. De ved hver gang, hvordan den løses til bedste opnålige resultat, og derved får vi tilfredse kunder hver gang.

Graffiti er ikke kun noget der ses i de store byer mere, i dag kan det lige så godt være i en landsby, så det er mere normalt at det også findes i Årre, Billum, Nordenskov, Næsbjerg og Tinghøj, end det gjorde i 90erne.

Hvordan fjerner man graffiti?

Graffiti fjernes effektiv ved hjælp af en pasta, og rigeligt med vand, graffitiafrensningen er ikke den samme hver gang, det afhænger af om hvor længe grafitten har siddet, og på hvad den har siddet, og med hvad den er lavet. Graffitirensen forhandler mange leverandøre, men i sådan en opgave handler det om at have den rigtige erfaring.