• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Fugtmålinger Holsted, Vejen, Brørup

En fugtmåling er godt givet ud, hvis du har mistanke om fugt i din bolig eller på din arbejdsplads, da fugt kan starte skimmelsvamp og mug, 

Vi har udstyret til at måle fugt i beton, gips, træ, fliser og andre overflader, det er vores udstyr og erfaring, vores kunder nævner som et kæmpe plus. 

I dag er der ikke tid til at vente på at et byggeri bliver helt tør, derfor ser man også mange fugtskader i nye huse og lejligheder, det skal du som bygherre være meget obs på. Alt skal gå så hurtigt at man ikke kan vente på at beton eller puds skal tørre helt, derfor er det en god ide, at gøre brug af os, til at holde øje med om fugten er væk, inden næste etape af dit byggeri.

Hvad er en fugtmåling?

En fugtmåling er en måde hvor på man kan måle om der er for høje fugt værdier eller fugt % i betondæk, træ, gulv, vægge mm. Vi ved hvad max fugt der må være i vægge mm. Måske kan fugten komme ud ved at du lejer en affugter af os, hvis du bor i Holsted, Vejen eller Brørup.

Fugtmålinger efter vand og brandskader

Hvis du har været så uheldig at have brand stor eller lille, har du måske også haft et slukningskøretøj ude, og alt den vand de slukker brand med, giver vandskader, og så er det vigtigt at der bliver suget vand op, derefter skal gulv mm. vaske af for bakterie, opstilles affugter skal der også, i mens de er opsat, giver det meget god mening at måle fugt i aftalte intervaller.