• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Ejendomsadministration i Esbjerg.

Ejendomsadministration er mange ting, billig ejendomsadministration er ikke altid en god ting, hvad vil du sige til at der ikke var styr på din indgået lejekontrakt? Og din lejer kommer og fortæller dig at de eks. gerne vil have husdyr, og du har glemt at skrive at det må de ikke holde i lejemålet.. Træls ik.

Eller at du sætter lejen for høj, og dine lejer klager over lejen til huslejenævnet, og får ret i deres henvendelse, det er set før at huslejen i Esbjerg bliver nedsat en del..!

Vidste du godt at det siden 2015 , har været et lovkrav om , at alle der udlejer mere end 1 bolig, skal afholde indflyttersyn? Hvilket jeg altid anbefaler mine kunder, uanset om de har 1 eller flere lejeboliger i Esbjerg, de det er noget bedre at stå til et fraflyttersyn, og have gennemført en indflyttersyn da lejer flyttede ind i tidernes morgen.

Hos mig kan et indflyttersyn og et fraflyttersyn afholdes, når det passer dig og dine lejer, jeg tilbyder også at lave fraflyttersyn og indflyttersyn, uden du som udlejer er til stede hvis du måtte ønske det.

Min erfaring går helt tilbage til 2002, så hvis du ønsker en ejendomsadministrator med viden og erfaring i Esbjerg, skal du kontakte mig.

Jeg tilbyder at lave din lejekontrakt, så den passer til det boliglejemål i Esbjerg du ønsker at udleje, om det er en privat bolig, en ejerlejlighed, andelslejlighed, villa, boligejendom, fremleje forhold eller et værelse, så laver jeg en lovlig individuelle lejekontrakt, der er tilpasset dit lejemål.

Den billige lejekontrakt tager naturligvis højde for beliggenhed, stand, m2, og hvilket år boligen er opført mm.

Udlejer du loftrum, kælderrum, garager og p-pladser i Esbjerg, laver jeg også gerne lejekontrakter på det, prisen på disse lejekontrakter aftales.

Hvad koster Ejendomsadministration i Esbjerg.

Der er mange der tilbyder ejendomsadministration i Esbjerg, men hos mig får du kontakt til en udlejer der siden 2002 har lavet lejekontrakter, og har taget flere kursuser i lejeret og lejeloven, som du måske er bekendt med er loven til tiden meget kompleks.

Ejedomsadministations ydelser kan udover at annoncer efter lejer, fremvise dit lejemål, udfærdigede lejekontrakt, afholdes af ind og fraflytter syn være:

  • Tjek om den aftalte leje er gået ind som aftalt
  • Betaling af udgifter vedr. lejemålet
  • Kontakt til lejerne
  • Og mange andre ydelser

Ring og vi giver gerne et tilbud på en total ejendoms administrationsløsning af din udlejningsejendom / bolig.

Siden 2002 har jeg været udlejer i Esbjerg, og er medlem af EjendomDanmark (Som er det gamle Ejendomsforeningen Danmark) Udlejerforeningen Esbjerg, samt danske udlejer. Jeg har desuden siddet i Varde / Billund kommunes huslejenævn.

Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Ring på telefon

50 51 90 55
Alle priser er excl. moms. Kørsel mere end 12 km koster 8 kr. ex. moms pr. kørt km.
Forespørg pris