• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Indflytningsrapport
Inkl. Indflytningssyn

1.300 kr. / STK

Indflytningsrapport i Esbjerg.

Det har siden 2015 været et lovkrav, at man skulle udføre indflyttersyn inkl. Indflytningsrapport, hvis man er ejer af mere end 1 bolig, der bliver brugt til udlejning.

Jeg vil dog anbefale alle der udlejer boliger at få foretaget et indflyttersyn, så har man bare bedre kort på hånden den dag, fraflytter synet skal udføres inkl. fraflytningsrapporten.

Hvad indeholder en indflytningsrapport i Esbjerg?

En indflytningsrapport indeholder en total gennemgang af den udlejede bolig, vi gennemgår boligen fra kælder til kvist, og tjekker om der er ridser i gulv, om der er malet som aftalt, om der er ting ved boligen der ikke er som de skal være, eller måske om alt er som det skal være ved indflytning.

Husk lejer har jf. lejekontrakten 14 dage til at finde fejl og mangler ved det lejede i boligen, når vi snakker om privat boligudlejning, har lejer ikke gjort indsigelser om fejl og mangler inden for de 14 dage, kan lejer ikke komme ved fraflytningen og gøre krav på noget udover det nævnte i indflytningsrapporten.

Hvad koster indflyttersyn inkl. rapport i Esbjerg?

Du kan ved at klikke her, se hvad jeg tager for at udføre et indflytningssyn inkl. en indflytningsrapport, de penge er godt givet ud, og husk på at udgiften til en indflytningsrapport, kan trækkes fra som en udgift i din udlejning.

Har du behov for hjælp til at lave en lejekontrakt, tilbyder jeg også denne ydelse.

Siden 2002 har jeg været udlejer i Esbjerg, og er medlem af EjendomDanmark (Som er det gamle Ejendomsforeningen Danmark) Udlejerforeningen Esbjerg, samt danske udlejer. Jeg har desuden siddet i Varde / Billund kommunes huslejenævn.

Forespørg pris