• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Fraflytningsrapport
Inkl. Fraflytningssyn

1.300 kr. / STK

Fraflytningsrapport i Esbjerg.

Det har siden 2015 været et lovkrav, at man skulle udføre indflyttersyn inkl. Indflytningsrapport, hvis man er ejer af mere end 1 bolig, der bliver brugt til udlejning.

Jeg vil anbefale alle der udlejer boliger at få foretaget et indflyttersyn, samt et fraflyttersyn inkl. en fraflytningsrapport den dag lejemålet fraflyttes, så er der ikke noget at komme efter i en evt. tvist.

Hvad indeholder en fraflytningsrapport i Esbjerg?

Et fraflytningssyn indeholder en total gennemgang af den udlejet bolig, vi gennemgår boligen fra kælder til kvist, og tjekker om alt er som det skal være jf. Den indgåede lejekontrakt og en evt. indflytningsrapport,.

Vi udarbejder i forbindelse med fraflyttersynnet en fraflytningsrapport, den kan du bruge som sikkerhedsnet, ved en afregning af depositum / indskud med lejer.

Husk lejer har jf. lejekontrakten 14 dage til at finde fejl og mangler ved det lejede i boligen, når vi snakker om privat boligudlejning, har lejer ikke gjort indsigelser om fejl og mangler inden for de 14 dage, kan lejer ikke komme ved fraflytningen og gøre krav på noget ud over indflytningsrapporten.

Hvad koster fraflyttersyn inkl. rapport i Esbjerg.

Du kan ved at klikke her, se hvad jeg tager for at udføre et indflytningssyn inkl. en indflytningsrapport, de penge er godt givet ud, og husk på at udgiften til en fraflytningsrapport, kan trækkes fra som en udgift i din udlejning.

Har du behov for hjælp til at lave en lejekontrakt, tilbyder jeg også denne ydelse.

Siden 2002 har jeg været udlejer i Esbjerg, og er medlem af EjendomDanmark (Som er det gamle Ejendomsforeningen Danmark) Udlejerforeningen Esbjerg, samt danske udlejer. Jeg har desuden siddet i Varde / Billund kommunes huslejenævn.

Forespørg pris