• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Lejekontrakt
Individuelle lejekontrakt

3.250 kr. / STK

Lejekontrakt til boligudlejning.

Boligudlejning, housing i Esbjerg er ikke bare noget man gør, lejeloven er meget svær at finde ud af for almindelige mennesker, derfor tilbyder jeg min viden til private boligudlejere i Esbjerg.

Siden 2002 har jeg lejet boliger ud i Esbjerg, og ved hvor vigtigt det er med en lovlig lejekontrakt, selve udfærdigelse af korrekte lejekontrakter står jeg selv for, og giver naturligvis garanti på at de er 100% lovlige.

Hvad koster en lejekontrakt i Esbjerg?

En lejekontrakt koster hos mig ikke så meget, som mange andre steder, nogen vil end da sige at jeg laver billige lejekontrakter i Esbjerg. 

Grunden til at jeg kan tilbyde at lave en pris billige lejekontrakt, er fordi det ikke er det jeg lever af, jeg har en stor interesse i lejeloven, og har siden 2002 selv været udlejer i Esbjerg, og har derfor stor erfaring i udarbejdelse af lejekontrakter. 

Hvem laver lejekontrakter i Esbjerg?

Lovlige og individuelle lejekontrakter i Esbjerg, er der flere ejendomsadministrations firmaer der laver, hos mig får du ud over en tryg og sikker lejekontrakt, også løbende telefonisk lejerrådgivning hvis du måtte ønske det, denne service er gratis.

Hvad indeholder en lejekontrakt?

Der er forskellige forhold du bør tage højde for, når du for udfærdiger en lejekontrakt, ønsker du eks. at lejer gerne må holde husdyr? Skal lejer betale vand og varme aconto, eller er det med i lejen? Stiger huslejen i perioden? Må der ryges i lejemålet osv. osv.

Der er mange ting at tage stilling til, når man skal lave en lejekontrakt til et boliglejemål, lad mig gøre det for dig, så får du en tryg og sikker udlejning i Esbjerg.

Forespørg pris