• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Graffitirens Holsted, Vejen, Brørup

Lad os slå en ting helt fast, graffiti er hærværk og skal fjernes så hurtigt som muligt, ellers risikere du at få mere graffiti på din bolig eller hvor det bliver udført.

Graffitiafrensning

Vi afrenser med det middel der passer til opgaven fra gang til gang, der er jo stor forskel på om det er en lille el boks eller en ny mur der skal afrenses.

I samarbejde med vores leverandøre, finder vi hver gang den helt rigtige løsning på dit problem, og giver også meget gerne, fast pris på graffitiafrensning hos dig. Er der først kommet et lille "tag" på din mur, kan du være helt sikker på at der kommer flere, inden for kort tid, hvis ikke du får dem fjernet.

Vi tilbyder gerne at komme forbi dig akut, også aften og weekender.

Graffitirens 

Har du behov for graffitiens i Holsted, Vejen eller Brørup, så tag fat i os på 50 51 90 55  eller mail@lillemaler.dk 

Vi ved hvad vi laver, uanset hvilken overflade du har fået graffiti på, så har vi en løsning klar il dig, og giver naturligvis garanti på at det vi laver virker, uden at ødelægge din facade. 

Lider du tit under at skulle gøre brug af graffitiens, så er en fast løsning med os måske den bedste løsning for dig.

Vi laver den løsning du ønsker, hvis du eks. mener at vi skal kigge forbi dig efter hver weekend, så er det det vi giver en fast pris på, er du mere til at du ringer, når du har behovet for at få en graffitiafrensning, så kan vi tilbyde at komme forbi dig inden for 1 time, hvis du ønsker sådan en aftale.

Prisen på denne aftale afhænger helt af hvor hurtigt vi skal køre til dig.

Anti graffiti og graffiti stop

Det er en meget god ide, at bruge noget anti graffiti eller graffiti stop, så er grafitten i fremtiden meget lettere at få af igen, og jo hurtigere det kan komme af, jo billigere bliver det for dig.

Vi har adgang til de rigtige løsninger, således at dit murværk fremover ikke bliver den mur i Holsted, Vejen eller Brørup der får graffiti på sig, men der imod nabomuren..

Så skynd dig at bestille os, til at give din mur eller facade en omgang Anti grafitti - grafitti stop.

Bestil på telefon 50 51 90 55  eller på mail@lillemaler.dk