• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Affugter Holsted, Vejen, Brørup 

Vi tilbyder udlejning af professionel affugter til private og erhvervslivet, og kommer gerne ud til dig med en eller flere, hvis du eks. har haft en vandskade, hvor vægge og gulvet trænger til at bliver tørret ud igen, så der ikke dannes skimmelsvamp og mug hos dig.

Vores affugter findes i 2 slags, den ene affugter er med den velkendte "skuffe" der selv slår fra når den er fuld af vand, hvor den så lige skal tømmes i en håndvask, eller hældes ud i kloakken eller et andet sted. Den anden er med en vandslange som sidder på affugteren, og den lægges så i et afløb eller andet sted, så er man fri for at tømme skuffen når den er fuld.

Udlejning af billige affugter i Holsted, Vejen og Brørup

Begge slags affugter kan bruges i kældere, værelser og andre steder hvor der er behov for at få noget tørt igen. hvis du har behov for en affugter til dit soveværelse, er de begge gode til opgaven. Mange spørger efter en lille affugter, blandt vores private kunder, hvor i mod mange erhvervskunder efterspøger en stor affugter, sådan er vi så forskellige. Uanset hvad du mangler, så kan vores affugter hjælpe dig.

Hvad koster det at leje en affugter?

En affugter koster ikke meget pr. dag at leje, når man holder det op i mod at du kan få fleres skader, hvis ikke din bolig eller virksomhed bliver tør hurtigt...

Du finder dags prisen her

Det er en meget god ide at tjekke fugt% et par gang i ugen, så du ved om affugteren gør sit arbejde godt nok, du kan enten leje en fugtmåler af os, eller få os til at fortage fugtmålinger efter aftale og behov. 

Et godt godt råd herfra, hold dig fra de små affugter, de er lavet til hobby brug, og en lille affugter er bare ikke så god til store opgaver som en stor og professionel affugter er.

 

Har du brug for en affugter, så giv os et kald på 50 51 90 55, så kommer vi gerne med en nu!