• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Skimmelsvamp og mug Årre, Billum, Nordenskov, Næsbjerg, Tinghøj

 

Vi har siden 2016 arbejdet med skimmelsvamp, både afvaskning, rådgivning, samt test af forskellige art, alt efter hvad testen skal bruges til. Vi arbejder med 5 testtyper, alt efter ønske fra vores kunder, vi bruger blandt andet Mycometer test, DNA test mm.

Skimmelsvamp i lejebolig

Oplever du skimmelsvamp i i din lejebolig, så er det som udgangspunkt udlejer der har ansvartet for det, men du skal som lejer også arbejde for et godt indeklima, selv om du ikke ejer boligen, men du skal passe på den som var den din egen. Ellers kan du også komme til at betale for misvedligehold af boligen.

Pris skimmelsvamp rådgivning

Ønsker du rådgivning omkring indeklima og skimmelsvamp, og bor du i Årre, Billum, Nordenskov, Næsbjerg, Tinghøj så kan vi hjælpe dig fra dag til dag. Vi har stor erfaring i rådgivning omkring skimmelsvamp og mug, og der findes hos os ingen dumme spørgsmål.

Du bestemmer selv hvordan du ønsker vores rådgivning, er du mest til en telefonsamtale, så er det sådan vi gør det. Er du mere til at ting skal skrives i en mail, klare vi også det. Ønsker du vi lige kommer forbi skadesstedet, køre vi gerne ud til dig, og sammen med dig kigger på omfang og hvorfor der er kommet skimmelsvamp, og hvad du kan gøre for at få skimmelsvamp og mug væk.

Sygedom og symptomer fra skimmelsvamp

Det er en meget god ide at kontakte os, hvis du har mistanke om skimmelsvamp i din bolig eller på din arbejdsplads.

Tegn på skimmelsvamp kan være ondt i træthed, hæshed svimmelhed og andre tegn på ubehag, du kan også komme til at udvikle allergi, så du kommer til at besøge det nærmeste apotek oftere end ellers. En god ide kunne også være at kontakte din læge, hvis du er i tvivl om du har symptomer eller sygedomstegn på skimmelsvamp.

Der er mange der sælger skimmelsvamp test på nettet, men vores råd er klart!

Lad andre om at teste for skimmelsvamp og mug, så er du i trygge hænder.

Hjælp til at fjerne skimmelsvamp

Vi fjerner typisk skimmelsvamp for private, men har også hjulpet virksomheder med at fjerne skimmelsvamp og mug, blandt andet har vi hjulpet en af Danmarks største ejendomsmægler kæder, en virksomhed som også er på børsen har også brugt os, og flere mindre virksomheder.  

Skal vi også hjælpe dig med at fjerne skimmelsvamp? 

Skimmelsvamp test firma

Mange køber selv et produkt til at fjerne skimmelsvamp på vægge og lofter, det er typisk rodalon som der bliver købt, vores erfaringer viser bare at rodalon ikke er så godt som det middel ca. 90 % af alle skadeservicefirmaer i Danmark bruger inkl. os selv.

Det samme gør sig gældende med hensyn til skimmelsvamp og mug test kit, der er mange der sælger dem, blandt andet har vi hørt om at apoteker, Silvan mfl. også sælger test til skimmelsvamp, køb ikke dem da flere af dem er udviklet til at slå ud på proteiner, og ikke kun på skimmelsvamp.