• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Fugtmålinger Tjæreborg, Bramming 

Hvornår er der for meget fugt i et stykke træ der skal males, hvor meget fugt må der være i en væg inden der skal spartles og males? 

Alt det ved vi, og det er derfor vores kunder ringer til os på 50 51 90 55, får at få fugt rådgivning via telefon og mail, eller de bestiller os til at komme ud på byggepladsen eller hjem i deres bolig, får at måle fugt.

Hvor meget fugt må der være i en væg?

På vores måleudstyr til måling af fugt, står nogen tal og farver, disse udgøre vores rettesnor for hvor meget fugt der må være i en væg. Der er forskel på om væggen er af gips, eller af beton eller andet materiale.

Hvordan måler man træfugt?

Når man måler fugt i træ kan man måle overflade fugt og måle fugt i dybden. 

Hvis der skal males vinduer, vil vi anbefale der bliver målt fugt i dybden, da man ellers kan risikere at maling efter kort tid kan skalle af igen! 

Hvad er en fugtføler?

Du kender dem sikkert fra badeværelser, hvor der med svingene held er opsat disse føler, der skulle tænde når fugt procenten er for høj.

Det vi ser er, at tit er de ikke aktive fordi de er i stykker, eller er skruet så højt op i procent, at det er lige før der skal være vand i badeværelset konstant, for at luftfugtigheden bliver høj nok til at de starter.

Vi har blandt andet anbefalet kunder i Tjæreborg og Bramming, at få en fugtføler opsat som tænder med lyset og køre en periode bagefter badet er færdigt.