• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Skimmelsvamp og mug Holsted, Vejen, Brørup

Vi tilbyder professionel skimmelsvamp rådgivning til private og erhvervslivet, vi udføre blandt andet test af mug og skimmel for ejendomsmægler, ved køb og salg af huse, villaer, lejligheder, boliger samt erhvervsmægler ved køb, salg samt udlejning af erhvervslokaler. 

Ville du leje eller købe en bolig hvor der er skimmelsvamp i...? Nej vel! Ser du skimmelsvamp i din bolig eller på din arbejdsplads, så giv os et ring, så kommer vi og fjerner det hurtig og billigt.

Boligforeninger har vi også løst skimmelsvamp opgaver for, vi har fjernet skimmelsvamp i lejligheder og huse, hvor vi også har ydet den service at være boligforenings indeklimarådgiver. Så der i fremtiden ikke kommer skimmelsvamp, da det jo altid vil være bedre at forbygge end at helbrede!

Vi har talt med lejer omkring udluftning, bade vaner, vådt tøj i lejemålet, planter mm. Alt sammen til lejers fordel, da det giver et bedre indeklima, og til udlejeres fordel, da det er billigere med indeklima beviste lejere.

Hvordan fjernes skimmelsvamp og mug?

Vi fjerner skimmelsvamp og mug med en væske der blandes med vand, og den fremgangsmåde bruger ca. 80 % af alle skadeservicefirmaer i Danmark. Vi afvasker gerne på fast pris, og giver garanti på at skimmel og mug er helt væk, når vi har været i gang. Vi fjerner skimmelsvamp hurtigt og effektiv, i Holsted, Brørup og Vejen, også akut hvis du ønsker dette.

Mange private har hørt noget om at Rodalon skulle være godt, til at fjerne skimmel og mug med, men der findes ikke et skimmelsvamp firma, med respekt for sig selv der bruger dette som skimmelfjerner.

Hvilken ubehag kan skimmelsvamp give?

Skimmelsvamp kan ved nogen mennesker give forskellige problemer, blandt andet hoste, kløe i huden, feber og mange andre symptomer, er du i tvivl om der er skimmelsvamp i din bolig eller på din arbejdsplads, så kontakt os heller en gang for meget end en gang for lidt.

Hvordan tester man for skimmelsvamp og mug?

Vi bruger forskellige test når vi skal teste for skimmelsvamp, alt efter hvilken opgave vi skal løse.

Nogen gange er der en mistanke om skimmelsvamp i en bolig, men der er ikke nogen tegn på at der er skimmelsvamp, så bruger vi en DNA test, hvor man opsamler støv med en vatpind og sender det ind til et skimmelsvamp test firma, som har opfundet en niche inden for skimmelsvamp test i luften.

Et godt råd her fra er, lad være med selv at købe mug og skimmelsvamp test i Silvan, Matas, på apoteket og andre sjove steder. Der findes en test metode som er meget billig, men den er udviklet til at fange proteiner ved selvkontrol i køkkener mm. Den slår ud på blod, og andre ting med proteiner i, men da der også er proteiner i skimmelsvamp, slår den også ud på det, men denne test holder ikke i retten over for en advokat eller dommer.

Hvem rådgiver inden for skimmelsvamp og mug?

Meget af vores tid går med rådgivning inden for skimmelsvamp og mug, mange kunder ringer eller skriver til os med spørgsmål, blandt andet: Hvorfor har jeg skimmelsvamp, hvordan får jeg skimmelsvamp væk, hvad koster det at fjerne skimmelsvamp og mange andre gode spørgsmål.

Vi svare på alle spørgsmål, og der findes ingen dumme spørgsmål vedr. skimmelsvamp!

Vores skimmelsvamp rådgivning forgår via mail, telefon eller ude hos dig som kunde, alt efter hvordan vi mener opgaven løses bedst muligt for dig.

 

Skal vi teste, rådgive eller fjerne skimmelsvamp og mug for dig?

 

Kontakt os på 50 51 90 55 eller mail@lillemaler.dk