• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Fugtmålinger Årre, Billum, Nordenskov, Næsbjerg, Tinghøj

Vi har investeret kraftigt i udstyr til at kunne måle fugt, det har vi gjort fordi vi kunne se der var flere og flere der eftersøgte fugtmålinger, blandt andet ved køb af boliger.

Hvad koster en fugtmåling?

En fugtmåling af en bolig eller virksomhed, afhænger helt af hvor mange m2 der skal måles, og hvor meget du som kunder ønsker vi skal gå i dybden med målingen. Står du og er ved at købe hus eller lejlighed, er det en god ide lige at få fortaget en fugtmåling af vægge og lofter, og ikke mindst gulve.

Udgiften til en fugtmåling kan være godt givet ud, i stedet for at du komme til at sidde med en fugtig ny bolig til flere millioner, var det jo bedre at bruge under 5.000 kr. og så ikke ende med den trælse nye bolig der var fyldt med fugt.

Hvad skader fugt? 

Mange gør ikke noget ved fugten, får det er blevet til en gang skimmelsvamp... Og så er det for sent, så kan du have boet i en bolig med skimmelsvamp i gennem længere tid, og er måske blevet sløv, dårlig tilpas, fået ondt i hovedet og andre ting.

Fugten kan også sætte gang i at eks. spær og andet træ materiale nedbrydes over tid, derfor er det vigtigt at holde øje med og der er fugt i din kælder, på dine vægge lofter mm. i din bolig og på din arbejdsplads.

Ønsker du en sund og sikker bolig?

Hvem ønsker ikke en sund og sikker bolig? En del af det du selv kan gøre i din bolig er at være på forkant, hold din bolig vel vedligeholdt og lav de små ting der kan gøre en stor forskel, vi har arbejdet med indeklima og skimmelsvamp siden 2016, så vores erfaring er stor inden for området. 

Fugtmåling pris

Hvis du bor i Årre, Billum, Nordenskov, Næsbjerg eller Tinghøj, så har vi mulighed for at lave en prisbillig løsning til dig, Kontakt os for mere info på 50 51 90 55.