• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Graffitirens Tjæreborg, Bramming

Siden 2016 har vi hjulpet vores kunder med at fjerne graffiti, vi har derfor opbygget et stort kendskab til afrensning af mange slags overflader. 

Hjælp til graffitirens!

Graffiti er ikke rart at få på sit hus, virksomhed eller andre overflader, hvor mange har ikke set alle de el skabe, telefonbokse eller DSB tog, der er overmalet med graffiti. Ikke et kønt syn! Og tilmed hærværk som er strafbart!

Vi rykker ud med kort varsel til alle vores kunder i Tjæreborg og Bramming, og køre ikke væk igen inden opgaven er løst 100%

Hvad koster graffitiens?

Prisen på en gang graffitiens afhænger helt af antal maling lag, hvilken type maling der er brugt, hvor længe har det siddet fast?

Alt det kogt sammen afgøre prisen på at få fjernet graffiti.

Hvem fjerner graffiti?

Typisk er det skadeservicefirmaer der udføre graffitirens, men i de senere år er flere virksomheder begyndt at tilbyde graffitiafrensning til deres kunder, som de havde et samarbejde med i forvejen.

Det gør at man som kunde kan købe flere ydelse samme sted, lidt lige som et supermarked, hvor man kan købe alt man skal bruge, hvor man før hen skulle rundt i mange butikker, for at kunne købe ind til hele familien.