• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Skimmelsvamp og mug Tjæreborg, Bramming 

Vi afvasker, rådgiver og tester for skimmelsvamp og har gjort det siden 2016, så vi ved hvad vi har med at gøre. Start med at tage en snak med os på 50 51 90 55, så vurdere vi hvad der skal til for at løse dit problem.

Hvem tester for skimmelsvamp?

Vi tilbyder billig skimmelsvamp og mug test, i Tjæreborg og Bramming, en stor del af tiden vi bruger på skimmelsvamp, gør faktisk med at rådgive vores kunder, på stedet eller i telefon eller via mail.

En ting er at de har fået skimmelsvamp og vi kan fjerne det, men hvordan sikre vi os at skimmelsvampen ikke kommer igen? Er vi på stedet , gennemgår vi med kunden boligen fra A-Z, og rådgiver kunder undervejs, og sender gerne en raport bagefter, så kunden har et opslagsværk, eller sender en mail med de samme punkter på.

Hvordan fjernes skimmelsvamp?

Alt efter omfanget, fjernes skimmelsvampen i Tjæreborg og Bramming af os med de metoder vi har lært på kurser, og vi udføre gerne en egenkontrol efter en skimmelsvamp afrensning, så er du som kunde 110% sikker på at tingene er som de skal være.

Er skimmelsvamp farligt? 

Ramt af skimmelsvamp og mug? Så kan du blandt andet have symptomer på træthed, hovedpine, astma mm. Listen er lang og man skal ikke pjatte med det, da det kan få konsekvenser for dig fremover i dit liv, lad fagfolk fjerne dit skimmelsvamp eller mug, så kan du lave det du er god til.