• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Tapet 

Tapet er ikke bare tapet, men det har du måske selv erfaret?

Der findes Verdenskort, Europakort, Danmarkskort, Skandinavien Kort, Poul Pava tapet, Hornsleth tapet, Børne tapeter, Rustik tapet, tapet fra Arne Jacobsen og alle de andre slags, der er rigtigt mange. 

Når vi sætter tapet op, plejer vi også gerne at male loft og de andre vægge ind til den eller de vægge der skal have tapet, så har man svineriet på en gang.

Den mest populære i Esbjerg er savsmuldstapetet, også kendt som rutex, som efter opsætningen skal males over med ønskede glans og farvekode. Vi har mange års erfaring i tapetopsætning, så du kan tryg overlade din tapet opsætningsopgave til os.

I dag er det også populært at få sat fototapet op, du kan være heldig og finde en billig tapet, på en outlet messe. Er du mere til at handle online, så kan du i ro og mag finde dine egne favoritter, hjemme i din sofa.

Der findes et hav af andre tapeter, nogle er dyre nogen er svære at sætte op, nogen smitter af når de sættes op, da kvaliteten ikke er i top..

Vil du høre hvad mine erfaringer er ? Eller er du mere gør det selv typen? 

Kontakt mig gerne på 50 51 90 55 eller mail@lillemaler.dk  

Er du mere til hvide vægge, så kan vi også hjælpe dig med det.


OPSÆTNINGS GARANTI!

Vores opsætnings garanti giver dig 110% tryghed, når det kommer til at opsætte din tapet, hvis vi uheldigvis ikke skulle ende ud med et fejlfrit resultat, så laver vi det om - kvit og frit!

Dog er der visse tapeter på nettet vi ikke kan give vores opsætnings garanti på, tal med os inden du køber din tapet på nettet.

Vi opsætter den tapet du ønsker opsat i Esbjerg, bor du et andet sted giver vi gerne et tilbud på din opgave, efter forudgående besigtigelse.