• Over 25 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Salg af Maling

Maling er ikke bare maling.. som du måske ved er der meget stor forskel på maling, det er der naturligvis også på prisen.

En af de ting jeg ikke beskæftiger mig med, er salg af billig maling. Billig maling er lavet af kalk og vand, dækker meget dårligt og vasker man på det, så smitter det af, det kan købes i et hvert byggemarked, storcenter og lignende, sammen med torsk, tomater og toiletpapir, skruer, døre, fodlister mm. Med høflig og venlig betjening, men hvor viden og erfaring med produkterne er en by i Rusland.

Malingen som jeg sælger er et dansk mærke hvor miljø og indeklima står meget højt, men bare noget billigere end du vil se mange andre steder. Udover loft og væg maling har jeg også salg af spartelmasse, filt, glasvæv, tapet og meget andet.

Flere og flere er blevet klar over, at det bedste er at købe sine malerprodukter hos fagmanden, jeg rådgiver meget gerne dig omkring materiale og farvevalg ude hos dig, således at jeg kan yde den optimale malermester rådgivning.

Med udgangspunkt i dit projekt, vil jeg guide dig frem til de produkter, der sikrer dig det bedste resultat hver gang.

Når du køber god kvalitets maling billigt hos mig, og skal bruge det i Esbjerg og Varde kommune får du det leveret gratis lige til døren når det passer dig.

Hvis du mangler det helt rigtige værktøj eller en maskine til dit gør det selv projekt så klik her.