• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Salg af Maling

Maling er ikke bare maling.. som du måske ved er der meget stor forskel på maling, det er der naturligvis også på prisen. 

En af de ting jeg ikke beskæftiger mig med, er salg af billig maling. Billig maling er lavet af kalk og vand, dækker meget dårligt og vasker man på det, så smitter det af, det kan købes i et hvert byggemarked, storcenter og lignende, sammen med torsk, tomater og toiletpapir, skruer, døre, fodlister mm. Med høflig og venlig betjening, men hvor viden og erfaring med produkterne er en by i Rusland.

Malingen som jeg sælger er et dansk mærke hvor miljø og indeklima står meget højt, men bare noget billigere end du vil se mange andre steder. Udover loft og væg maling har jeg også salg af spartelmasse, filt, diffusionsåben maling, glasvæv, tapet og meget andet.

Flere og flere er blevet klar over, at det bedste er at købe sine malerprodukter hos fagmanden, jeg rådgiver meget gerne dig omkring materiale og farvevalg ude hos dig, således at jeg kan yde den optimale malermester rådgivning.

Maling Esbjerg

Med udgangspunkt i dit projekt, vil jeg guide dig frem til de produkter, der sikrer dig det bedste resultat hver gang. Flere og flere kunder i Esbjerg og omegn, mener de får en bedre rådgivning hos mig end hos farvehandler i Esbjerg... Prøv mig næste gang og se om du er enige med dem. 

Der er nogen, der med et smil på læben kalder mig for farvespecialisten, mens andre mener jeg lever i et farveland :-) 

Når du køber god kvalitets maling billigt hos mig, og skal bruge det i Esbjerg og Varde kommune får du det leveret gratis lige til døren når det passer dig.

Jeg bestiller direkte fra mine leverandøre, når du har lagt din bestilling hos mig , så din vare altid er den nyeste udgave. 

Hvis du mangler det helt rigtige værktøj eller en maskine til dit gør det selv projekt så klik her.

Hvem sælger maling i Esbjerg?

Vi sælger maling i Esbjerg og via nettet, hvis du sidder et andet sted i Danmark, vi levere det lige til din dør i Esbjerg, andre steder i landet, kommer det frem med fragtmand.

Vores salg af maling, er til de laveste priser og med hurtig levering, og skal du bruge det i Esbjerg kommer det samme dag, hvis du bestiller inden kl. 15,00 på hverdage.

I gamle dage var der i Esbjerg mange der solgte maling i deres farvehandler, men i dag er der ikke mange tilbage, det syntes vi er en skam, derfor tilbyder vi billig maling lige hjem til dig, uden mere pris. 

Vi er bare en lille malerbutik der har taget tiden til os, hvorfor gøre som man gjorde i 70erne, når vi lever i dag?

Vi giver gerne gode fif til hvordan du opsætter filt og væv, hvis du er gør det selv typen. Salg af maling online, vokser i disse år og vi er med på moden