• Over 30 års erfaring
 • De bedste materialer
 • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Billig maling med prismatch online

God maling behøver ikke at koste en bondegård eller spidsen af en jetjager, vi sælger kvalitets maling til lavpris online, uden brug af en webshop, vi handler ganske enkelt hos alle de store maler producenters grossist lager i Danmark.

Det har i mange år været muligt at købe billige maling hos din lokale malermestre eller den lokale farvehandle, nu tager vi den billige kvalitetsmaling med frem i nutiden, og tilbyder alle i Danmark, at købe billige maling på internettet fra ALLE de kendte mærker.

Jeg bestiller direkte fra mine leverandøre, når du har lagt din bestilling hos mig , så din vare altid er den nyeste udgave. 

Hos os har mester mere end 30 års erfaring i malerfaget, så han har prøvet meget igennem årene, det kommer dig til fordel, når du bestiller din maling hos os.

Prismatch på alle malervare fra de kendte mærker

Du får de bedste priser på tapet, maling  og det største udvalg online, og i fysiske butikker hos os, da vi handler hos alle maler grossister, derfor kan vi tilbyde et stort udvalg og en billig pris på nettet.  

Mærkerne er Dyrup, Flügger, Sigma, Beck & Jørgensen, Jotun, Nordsjø, Beckers, PP Mestermaling, Esbjerg Paints, KEIM, Caparol, Hagmans, Junckers, Faxe træpleje og Kalk.

Betingelser for billig maling på tilbud

 • Prismatch gælder alle salgs malinger hos de kendte mærker.
 • Prisen skal være aktuel på købstidspunktet.
 • Webshoppen skal have danske ejer.
 • Det må ikke være et specialtilbud.
 • Prisen skal være synlig på hjemmesiden og må ikke være en specielt aftalt pris til enkeltpersoner/grupper
 • Varen skal være på lager hos konkurrenten.
 • Prisen skal dokumenteres, gerne via fremsendelse af link til hjemmeside.

Skulle det imod forventningen ikke kunne lade sig gøre for mig, at sælge maling mm. til den pris du som kunde har indhentet, levere jeg uden beregning 1 gavekort på 1 kvajekage fra en lokal bager

10 FORDELE FOR DIG HOS OS!

 1. Vi forhandler alle de kendte mærker billigt online.
 2. Gratis fragt ved køb over 999 kr. (ellers koster det ca. 100 kr. pr. 10 l. spand)
 3. Gratis rådgivning og vejledning via mobil og mail - Også i ferie og weekenden.
 4. Mulighed for dag til dag levering.
 5. Størst udvalg online
 6. Små omkostninger giver dig lave priser.
 7. Salg til private og erhverv.
 8. Prismatch på alle de kendte mærker.
 9. Hos os handler du med malermesteren selv.
 10. Ring og få den billigste pris på maling online, hver dag hos os.

Returnering af varer

Du har naturligvis fortrydelsesret som er 14 dage jf. dansk lov, har du brugt af produktet, fratrækker vi beløb som kan dække nyværdien på produktet. Hvis du køber en hvid i glans 5, og finder ud af, at det skulle være en glans 10, og du har brugt 6 liter, så kan vi jo ikke sælge de sidste 4 liter, til nypris.

Oven i skal du huske du også selv skal betale returfragten, hvis du sender noget retur, med mindre det er en reklamation, hvor vi efterfølgende godtgøre dig dit udlæg. 

Så vi anbefaler at du som kunde kun sende hele spande retur igen, måske du selv har en gør det selv mand/kvinde i din omgangskreds der vil købe de liter maling du ikke skal bruge? Har du ikke det, så sender du blot retur, og vi tilbageføre naturligvis evt. overskudsbeløb til dig.

Bemærk: Tonede varer tages ikke retur, da disse er lavet specielt til dig.

Hvor langt rækker min maling?

Det kommer helt andet på om du maler puds vægge, eller vægge der er malet før, men som regl liger det på et sted mellem 6 og 8 m2. pr. liter

Hvor meget maling skal jeg købe? 

Der er kæmpe forskel på om du skal male lofter, male vægge eller måske male træværk.

Men et godt råd ville være at tage fat på os, inden du afgiver din bestilling på 50 51 90 55  eller mail@lillemaler.dk

Hvornår kan jeg male anden/næste gang?

Som udgangspunkt siger vi et døgn i mellem hver behandling, men er der god varme på og der er udluftning i rummet, så kan man godt male 2-3 gange på samme dag, hvis man kommer tidligt i gang, eller er sent oppe :-)

 

Billig maling online er i kæmpe fremgang i Danmark, du kan naturligvis leje professionel maler værktøj og maskiner hos din lokale malermester.

 

Tag fat i os hvis du har brug for hjælp, til en behandlingsbeskrivelse, rådgivning omkring farvevalg eller andet, ring på 50 51 90 55  eller send en mail til mail@lillemaler.dk