• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Nikotin, tobak, sod, røg og stearinlys

Sod og nikotin efter cigaret-, cigarrøg og stearinlys mv. er ikke en fornøjelse at se på, når det hænger på vægge og lofter, og heller ikke behageligt at lugte til, selvom det måske er flere år siden, at nogle har røget i lokalet. 

Nogen gange kan det være en fordel at fjerne sod og nikotin inden du maler, det kan vi hjælpe med da vi har stor erfaring i afvaskning af ryger boliger, samt maling af ryger boliger, ved ind og udflytninger, køb og salg af boliger og dødsboer i Esbjerg.

Andre gange er det nok at male med en iso maling, 2-3 gange, og så er boligen pæn igen, vi har dog også været udsat for at vi måtte afrense tapetet, da det ville blive for dyrt at male alle de gange der skulle til i den pågældende bolig :-)

Hvad er prisen på at få malet et rygerhjem... Det skal ses inden vi kan komme med en god pris til dig, vi tilbyder professionel malerarbejde og rengøring af dit ryger hjem, vi ved hvordan nikotin skal fjernes og opløses. Så har du sod på dine vægge eller lofter, så lad os fjerne det med iso maling også kendt som nikotin spærren.

Malingen der evt. skal bruges, er ikke den billige på markedet, vi bruger den samme som ca. 80% af alle skadeservicefirmaer og malerfirmaer bruger til at isolere nikotin, tobak, sod, røg og stearinlys.

Den spærrende maling vi bruger, isolerer for nikotin, sod, røg, bilos. tobak og stearinlys. Har du ubehandlede eller ludede trælofter eller vægge, som du ønsker at male i en lys farve, så er dette også produktet for dig, vi giver dig gerne en pris på dette.

Syntes i at boligen lugter, så tag fat i os, vi har maskinerne til miljøvenlig lugtsanering.

Jeg kigger gerne forbi, og rådgiver jer i jeres situation.