• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Graffitirens
Fastpris eller timeløn, alt efter opgaven

263 kr. /

Graffitirens

Når vi renser graffiti af, er det målet at den oprindelige overflade ikke bliver ødelagt, den graffiti der er brugt kan være alle mulige former for lak og maling, vi har via vores samarbejde med flere leverandører adgang til forskellige produkter til at fjerne og rense graffiti på alle typer overflader.

Graffitirens i Esbjerg, Varde, Blåvand, Ribe og på Fanø.

Skulle vi være i tvivl om underlaget, udføre vi altid et frimærke, som er en lille prøve for at få kendskab til underlaget, samt malingen eller lakken der er brugt på det pågældende emne.

Ved graffiti rens udendørs er det vigtigt at temperaturen er over 10 grader, da der ellers kan opstå frostsprængninger i facaden, da denne skal skylles godt efter en behandling, til den er fri for rensemiddel.

Hvem renser graffiti af?

Vi har af flere omgange, blandt andet hjulpet Bones i Esbjerg, med at rense graffiti af på deres facade, lige som vi har hjulet virksomherder, ejerforeninger mm. med at rense graffiti af i Esbjerg, men vi kommer gerne til Varde, Blåvand, Ribe og til Fanø.

Så står du med et graffiti problem, så tøv ikke med at tage kontakt til os på 50 51 90 55 eller mail@lillemaler.dk

 

Graffitirens på abonnement eller serviceaftale. 

Vi tilbyder vores kunder i Esbjerg, Varde, Blåvand, Ribe og på Fanø, en serviceaftale på rens af graffiti, hvor indhold og prisen er individuel, fra kunde til kunde.

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan tilbyde på abonnement, så send os gerne en mail på mail@lillemaler.dk eller ring til os på 50 51 90 55.

  

Forespørg pris