• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Fugtmålinger
En god investering i dit helbred!

575 kr. / TIME

Fugt skal blive ude og ikke komme ind i vores boliger eller arbejdspladser.

En fugtmåling er en god investering for dig og dit helbred.

I dag hvor mange huse bliver bygget på rekordtid, er det meget vigtigt undervejs i byggeperioden at få lavet et par test af eks. betongulvet inden der bliver lagt trægulv. Hvis der bliver bliver lagt trægulv oven på et vådt betongulv, ender det nye gulv med at ligne en bakke. Og det ville da være en skam i et nyt hus til flere millioner, når udgiften til en fugtmåling af et hus på ca. 150 m2 ligger noget under hvad mange tror. 

Vi har i 2020 investeret i nyt og moderne udstyr, som også bruges af skadeservice medarbejdere/ forsikrings taksatorer/klima teknikere/ejendomsadministratorer til at måle fugt i træ, tømmer, laminat, gulv, mursten, murværk, gipsplader, beton, puds, fliser, byggefugt, 

Våde lofter, vægge, træværk og andet byggemateriale kan lave meget store skader hos dig, i værste fald kan det udvikle sig til en omgang skimmelsvamp. Vi udføre fugtmålinger i Esbjerg, Varde, Fanø, Ribe, og Blåvand.

Hvad koster en fugtmåling?

At få målt indeklimaet er ikke en udgift, men en investering i dit helbred..!

Så giv dig selv og dine kære et godt indeklima.

Hvem udføre fugtmålinger?

Vi har siden 2016 udført fugtmålinger (nogen kalder det fugttest) Når vores kunder har kigget på ny bolig: hus, villa, lejlighed, ferielejlighed, sommerhus eller feriehus, og ud fra blandt andet vores målinger og rådgivning har de taget deres beslutning om et evt. køb.

Vores honorar er en lille del af et samlet køb, men det kan være noget dyre at lade være med at tjekke for fugt inden et bolig køb!!

Skal du have solgt en bolig: hus, villa, lejlighed, ferielejlighed, sommerhus eller feriehus i Esbjerg, Varde, Fanø, Ribe, eller Blåvand, så lad os stå for fugtmålingerne hvis en evt. køber mener der er fugt i din bolig, vi hjælper dig hele vejen til en salgsbar og tør bolig.

Forespørg pris