• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Lugtsanering
pr. påbegyndt m3

50 kr. / STK

LUGTSANERING

En lugtsanering er en god ting, når lugten ikke er til at slippe af med, den kommer ind i alle revner og sprækker, således den dårlige lugt forsvinder.

Vi har flere metoder til at fjerne dårlig lugt i Esbjerg efter hund, kat, urin, skimmelsvamp, tobak, røg, sod, brand, kloak, vandskade, lig, forrådnelse, krydderi lugt mm.

Hvilken metode vi bruger er opgavebestemt fra gang til gang, i samarbejde med skadelidte, taksator og forsikringsselskab., så er vi sikker på at vores kunder får den ønskede løsning hver gang.

Hvordan fjerner man dårlig lugt tænker du, hvad koster det at få fjernet dårlig lugt i Esbjerg?  

Dårlig lugt kan gør det svært at sælge din bolig, uanset om det er en lejlighed eller et hus, vi fjerner den dårlig lugt fra hele boliger eller enkelt rum. Lugter din bolig, så kan dit salg trække ud.

Prisen for at fjerne dårlig lugt er ikke så høj som du måske tror, vi er et af de få firmaer i Esbjerg der kan fjerne dårlig lugt, men derfor har vi stadigvæk mulighed for at give dig et godt tilbud på lugtsanering.

Har du en ryger bolig, så kan vi tilbyde dig at vi renser tapet af, og laver en lugtsanering, således den dårlig lugt forsvinder for altid!

Forespørg pris