• Over 30 års erfaring
 • De bedste materialer
 • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Skimmelsvamp
Test af skimmelsvamp ex. Div. Test

448 kr. / TIME

Skimmelsvamp

 

Hvad er skimmelsvamp?

 

Skimmelsvampe er mikroskopiske svampe, der er over alt, men mest i naturen, skimmelsvamp opdages mest i gamle bygninger, hvor det ses ved enten at pudsen er løs, eller at tapetet sidder løst.

Vær også opmærksom på om der forekommer muglugt i bygningen, eller om der er en fugtig luft i bygningen. 

Mistanke om skimmelsvamp i bygningen.

Har du mistanke om en uacceptabel forekomst af skimmelsvamp i din bolig, på din arbejdsplads eller måske i ungernes skole/daginstitution? Vi tilbyder test af skimmelsvamp til private, erhverv og den offentlige sektor i Esbjerg, Varde, Ribe, Blåvand og på Fanø.

Så lad os foretage de nødvendige test, så får du klarhed om det er skimmelsvamp eller ej, vi yder skimmelsvamp rådgivning, vejledning og konsulentbistand via telefon, mail og på stedet.

Udtagning af prøver i hele Danmark kan vi også tilbyde, til vores landsdækkende erhvervskunder inden for boliger, byggeri og entreprenørbranchen mfl. Private kunder vil vi også meget gerne hjælpe i hele landet, med rådgivning og vejledning i skimmelsvampesager, vi yder rådgivning via mail  og telefon når du har behovet, også aften og weekend, skimmelsvamp test udføre vi hvor vores kunder ønsker det.

Arbejder du med bygninger i din dagligdag?

Og oplever du problemer med skimmelsvamp?

Vi arbejder med skimmelsvamp til dagligt, og har stor erfaring på området. 

Vi har udarbejdet en flyers, med 10 gode råd til hvordan man får et godt indeklima og udgår problemer med skimmelsvamp. 

Hvis det kunne være noget for dig, så send lige din mail til mig på mail@lillemaler.dk

 

Vi bruger 5 forskellige testmetoder.

 1. Pro Clean som slår ud på protein, den viser hvis der ikke er skimmelsvamp og den er billig at gøre brug af.
 2. Mycometer test, som er en test der bruges på områder hvor der er mistanke om skimmelsvamp, testen foretages og bagefter sendes den til analyse, og efter 2-5 dage er der svar på testen. Testen er meget mere sikker end Pro Clean, og dyrere!
 3. DNA test, testen kan blot via støv og skidt, se om der er usynlig skimmelsvamp i et rum eller bolig. Testen er god hvis du gerne vil vide om der er skimmelsvamp i et rum eller hus, testen udtages og bagefter sendes den til analyse, og efter 2-5 dage er der svar på testen, DNA testen er dyrere end de andre test.
 4. Er en aftryksplade vi lige trykker på stedet med skimmel, hvorefter den bliver sendt til vores samarbejdspartner, der dyrker den, så der kan fastslås hvilken type skimmel der er tale om.
 5. Den sidste er en materialeprøve, hvor vi besigtiger stedet og udtager en prøver som sendes til analyse, hvor der bliver testet for træ og murnedbrydende svampe, råd og insekter.

Kontrol af skimmelsanering.

Har du behov for at få tjekket en skimmelsanering, så hjælper vi dig gerne i hele landet, vi bruger den skimmelsvamp test du gerne vil bruge, men vi anbefaler Mycometer test. Vi anbefaler at der bliver brugt udefrakommende rådgivere til at kontrollere det udførte skimmelsvamp arbejde, så det ikke er firmaet selv der godkender eget arbejde.

Vi løser opgaver for private og erhverv, og køre gerne i hele landet.

Vi måler mængden af skimmelsvamp i bygningen, og rådgiver dig gerne om udbedring. 

Er skimmelsvamp farligt? Er der mange der spørger os om.

Hvilke helbredsproblemer/symptomer/sygdom kan skimmelsvamp give?

 • Hovedpine.
 • Træthed.
 • Koncentrationsbesvær.
 • Hukommelsessvigt.
 • Svimmelhed.
 • Kløende øjne.
 • Tilstoppet næse.
 • Hæshed.
 • Rødme og brændende hud.
 • Åndedrætsbesvær
Forespørg pris