• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Graffitiafrensning
Denne pris er en minimumspris inkl. 2 m2 afrenset.

1.350 kr. / STK

Graffitiafrensning

Dem der har prøvet at få graffiti på deres ejendomme, ved hvor træls det er, for får man det ikke fjernet hurtigt, ja så kommer der bare flere graffiti tags. Tags er de tegn som graffiti maleren maler på mure, vægge, el bokse mm. Det er også vigtigt at få det fjernet hurtigt, jo længere tid det får lov at sidde på , jo svære er det at få af, og dermed bliver det dyre for vores kunder.

Hvad koster det at få fjernet graffiti ?

Vi fjerner graffiti i Esbjerg, Varde, Blåvand, Ribe og på Fanø, og tager altid en minimums pris, som er inkl. de første 2 m2. Derefter kan vi tilbyde at fjerne det på timeløn eller på fastpris, det er helt op til vores kunder, og opgaven.

Hvad sker der med muren når du fjerner graffitien?

Når man fjerner graffitien, bruger man et middel der ikke kan kende forskel på om der sidder graffiti eller ej, derfor er det vigtigt at gøre brug af de rigtige produkter til opgaven. Vi samarbejder med flere leverandøre på markedet, der har stor erfaring med afrens af graffiti.

Hvilken overflade kan afrenses for graffiti? 

Som udgangspunkt kan vi afrense alle typer overflader for graffiti, er der kommet graffiti på noget træværk, eks. et hegn, en dør eller andet træ materiale, giver det måske mere mening af male oven på, dette vurdere vi fra sag til sag, således vi sikre vores kunder den bedste løsning, og billigste pris hver gang. Vi fjerner graffiti på mursten, glas, asfalt, gasbeton, beton og mange andre materialer, og vi fjerner plastmaling, akrylmaling, tusch mm.

Hvem kan hjælpe mig med at få fjernet graffiti?

Er du i tvivl om vi kan løse din opgave, så lad os høre fra dig på 50 51 90 55, eller mail@lillemaler.dk Som udgangspunkt dækker vi byerne, Esbjerg, Varde, Blåvand, Ribe og Fanø, men har du opgaver andre steder i landet giver vi gerne pris på dette.

Vi har blandt andet hjulpet Bones i Esbjerg, med at få fjernet graffiti op til flere gange, og flere private ejendomsbesidder, samt erhvervsvirksomheder. 

Forespørg pris