• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Anti graffiti og graffiti stop
Anti graffiti imprægnering

188 kr. /

Anti graffiti og graffiti stop

Lider din ejendom af gentagene hærværk fra graffiti malere, så er det en meget god ide, at give den Anti graffiti imprægnering i Esbjerg, Varde, Blåvand, Ribe og på Fanø, så er det lettere at fjerne graffiti næste gang. 

Hvordan undgår man graffiti?

Helt undgå at blive ramt af en graffiti maler tror vi ikke på, men vi ved at med en imprægnering så er det ikke så svært at få af næste gang, anti graffiti trænger ind i emnet, derved lettes afrensningen i fremtiden.

Det er som bekendt bedre at forbygge, frem for at helbrede.

Vi bruger 2 slags imprægnering, derfor kan vi tilbyde en graffiti stop imprægnering af overflader som er glatte, tåler vand og ikke er sugende, denne imprægnering efterlader en usynlig film. Den forhindrer malinger og tusch i at hærde op, på den oprindelige overflade. Samtidig med at den er smuds og vandafvisende.

Ligesom vi også har en Anti graffiti imprægnering, til sugende, ru og glatte overflader, som tåler vand, som forhindrer graffitimalinger og tusch i at hærde op på indersiden, virker også smuds og vandafvisende.

Fjern graffiti nemt og billigt næste gang

Ønsker du en nem og omkostningsbevidst løsning, på din graffiti rens næste gang? Så skal du vælge at få Anti graffiti eller graffiti stop på din facade, den kan også gives på helt nye facader, og ikke kun på facader hvor der er fortaget graffitiafrensning for nyligt.

 

Hvem laver graffiti imprægnering?

Det gør skadeservicefirmaer og rengøringsfirmaer i Esbjerg, Varde, Blåvand, Ribe og på Fanø, vi arbejder meget gerne sammen med alle forsikringsselvskaber i Danmark. 

 

Fordele ved graffiti imprægnering?

Vores anti graffiti og graffiti stop, er en effektiv og pris billig beskyttelse imod graffiti, på alle flader. Den er ufarlig for både mennesker og miljø, let at fjerne igen.

Forespørg pris