• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Rens af tæpper
35-400 m2

42 kr. /

Rensning af tæpper er blevet meget normalt de sidste par år, fordi man har fået nogen maskiner på markedet der er super gode og kommer helt i bund på dit tæppe. 

De giver dog ikke dig et nyt tæppe, men et tæppe der er renere og giver dig og dine omgivelser et sundere indeklima.

 

Hvad koster en tæpperens

Vorres tæpperensning er en prisbillig løsning, contra at få pålagt et helt nyt tæppe. Så ønsker du en pris på en billige tæpperensning, og bor du i Esbjerg, Varde, Ribe, Blåvand eller på Fanø, er det os i skal kontakte.

Prisen på siden her er for 35-400 m2, har du flere m2 tæppe end 400 m2, giver vi dig gerne en fast pris, har du et mindre antal m2 tæppe, er prisen lige her 

 

Hvordan får jeg et godt indeklima

Mange lever i dag med astmaallergi, høfeber og eksem, det kan blandt andet skyldes indeklimaet, som i dag er meget mere tæt end for 50 år siden.

Dit tæppe opsamler alt, eks. krummer fra brød, skimmelsporer, jord, sand mm. Meget af det kan du fjerne med en støvsugning, men du kommer ikke helt til buds med en støvsugning, derfor er det en god ide at få fortaget en tæpperensning.

 

Hvordan renser jeg mit tæppe

Enten gør du det selv og lejer en tæpperenser af os, eller bestiller os til at rense dit tæppe, vi laver altid en prøve rens inden vi går i gang.

 

Forespørg pris