• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Maskine til at fjerne dårlig lugt
100% naturlige æteriske olier

720 kr. / DAG

Dårlig lugt i din bolig eller på din arbejdsplads?

INGEN OZON - NATURLIG - MILJØVENLIG

3 ord der meget godt fortæller om hvilken type maskine vi har med at gøre her.

ABSOLUT ENESTÅENDE OG SÆRDELES EFFEKTIVT APPARAT TIL PERMANENT FJERNELSE AF DÅRLIG LUGT I ESBJERG.

Efterlader de behandlede rum med en ren, frisk og naturlig lugt, et fremragende og miljøvenligt alternativ til ozonbehandling, som jo ikke er en ufarlig metode!

Restoratoren er et enkelt bærbart elektrisk apparat, som anvender en uskadelig teknologi, som hurtigt, effektivt og permanent fjerner dårlig lugt og fornyer luften i indendørs rum. Restoratoren anvender Vaporteks patenterede membransystem, som indeholder en kompleks blanding af over 30 forskellige, og 100% naturlige, æteriske olier, det vil sige udpressede og på anden måde udvundne ekstrakter fra planteriget, såsom eukalyptus, cedertræ, pebermynte, kamfer, fyrretræ, lavendel, citrus-frugter m.v.


Når der føres luft henover membranen, ved hjælp af Restoratorens indbyggede blæser, åbner membranen sig, olien trænger igennem og frigøres til luften som en tørdamp. Tørdampen, også kaldet Neutrox Gamma, er ekstremt aktiv i luften, og penetrerer hurtigt porøse overfl ader som f.eks. træ, beton, tapet, mursten, tekstiler m.v. og lægger sig på hårde overfl ader for hurtigt og effektivt at neutralisere og fjerne dårlig lugt fra røg, nikotin, urin, sved, opkast, mados, mug, forrådnelse, dyr og al anden lugt af organisk oprindelse.

Restoratoren er baseret på en gennemprøvet teknologi, som på verdensplan har sat en ny standard for fjernelse af røglugt indenfor brandsanering, ved istandsættelse generelt og renovering af indendørs rum, hvor dårlig lugt er et alvorligt problem, f.eks. fjernelse af sod-/røglugt efter brand, muggen lugt efter vandskader, fjernelse af nikotinlugt i hotelværelser m.v.

MILJØRIGTIG TEKNOLOGI
Teknologien er baseret på naturlige planteekstrakter og er ikke skadelig for mennesker, og er derfor et bedre valg end anvendelsen af ozonapparater, kemisk fogging og aerosolforstøvning, og i modsætning til ozonbehandling beskadiger Restoratoren ikke tekstiler, gummi eller klæbemidler. Fugt frigøres ikke til de behandlede rum, og derfor elimineres risikoen for skade. Idet metoden er uskadelig for mennesker, er det ikke nødvendigt at evakuere rum, som behandles med Restoratoren.

OBS...Man kan opholde sig i de behandlede rum, mens duftmaskinen arbejder...

Dette meget alsidige lugtsaneringsapparat er beregnet til områder, hvor hurtige resultater ønskes, fra små rum, som for eksempel bilkabiner, hotelværelser, til lidt større rum og op til lokaler på 600 m3 og udlejes både til private og erhverv i Esbjerg.

I leje prisen er der både maskine og 1 duftpertron som max må bruges i 8 timer pr. lejedag.

Alt efter hvor kraftig lugt der er, kan det blive nødvendigt at gentage behandlingen dagen efter igen!

HUSK AT HOLDE DØRE OG VINDUER LUKKET I ET PAR DAGE EFTER BEHANDLINGEN.

Forespørg pris