• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Alu voks
200 ml

499 kr.

Vedligehold af  træ alu vinduer & døre

Hvis du har valgt en mørk farve til dine træ alu profiler, så falmer dine alu vinduer, porte, døre og postkasser med garanti inden for en årrække. Matte alu vinduer, døre, porte og postkasser kan være grunden til du eks. ikke får solgt din bolig, til den pris du ønsker, eller i det tempo du mente den fortjente.

Vores alu voks har flere gode test bag sig, og bliver den påført i rette mængde, står resultatet knivskab.

Er det svært at vedligeholde træ alu vinduer, døre, porte, postkasser mm.?

I mange år er nye boliger skudt op over hele Danmark, og rigtige mange har valgt en alu profil som døre, vinduer eller porte. 

Grimme alu vinduer, døre, porte & postkasser er bare ikke en bolig værdig, hvem gider at komme hjem hver dag og se på triste alu vinduer, døre, porte og selv postkassen er blevet trist at se på :-)

Vores alu voks er en farveløs voks, så den kan bruges på alle farver alu.

Vi har selv solgt alu voks til og med november 2023, hvorefter vores søstervirksomhed aluvoks.dk har overtaget salget af vores alu voks, bor du i eller omkring Esbjerg er der mulighed for at afhente din alu voks hos os i Esbjerg, ellers sender aluvoks.dk til hele landet. 

Her kan du se vores produkter på aluvoks.dk og hvad de koster.

Ved køb af denne alu voks i 2024, vedlægger vi 4 vareprøver på hver 5 ml. UB, som du kan give til famille eller gode venner.

Vi sender blandt andet med Post Nord og GLS.

Prøv lige at tjekke de før og efter billeder der er på denne side..! VILDT, IK ?

Forespørg pris