• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Alu voks
100 ml.

299 kr.

Dansk alu voks

Vores alu voks er et Dansk produkt, som er let at påføre og 100% vandafvisende.

Alu voks til pleje og vedligeholdelse 

Du kender det nok, at de pæne og vedligeholdsfrie vinduer, døre, porte og postkasser falmer og bliver triste at kigge på, derfor begyndte vi i slut 2022 at kigge efter noget der kunne give alu profilerne deres glød og farve retur.

Vi fandt en voks der efter flere test, var det bedste af det vi havde testet, heldigvis kunne vi få lov til at sælge voksen i vores egen lille virksomhed.

Prøv lige at tjekke de før og efter billeder der er på denne side..! VILDT, IK ?

Vi har selv solgt alu voks til og med november 2023, hvorefter vores søstervirksomhed aluvoks.dk har overtaget salget af vores alu voks, bor du i eller omkring Esbjerg er der mulighed for at afhente din alu voks hos os i Esbjerg, ellers sender aluvoks.dk til hele landet. 

Her kan du se vores produkter på aluvoks.dk og hvad de koster.

Ved køb af denne alu voks i 2024, vedlægger vi 2 vareprøver på hver 5 ml. UB, som du kan give til famille eller gode venner.

Vi sender til hele Danmark inden for 24 timer og du kan betale med eks. MobilePay og kort.

Alu voks til vinduer, døre, porte og postkasser mm.

Pleje af dine alu vinduer, døre, porte og postkasser mm. Er ikke så svært som mange tror, har du lidt "snilde" kan du fint selv finde ud af det og med køb af vores alu voks, er du godt på vej til et godt og smukt resultat.

Har du ikke tiden eller lysten til selv at give dig i kast med vores alu voks, så tilbyder vi at påføre den i hele Danmark til fast pris. 

GÅR DU OG OVERVEJER AT GIVE DIN ALU PORT, ALU VINDUER, DØRE, POSTKASSE EN GANG ALU VOKS.

Men er måske lidt usikker på, om det ville have en effekt hos dig ?

Prøv evt. lige at tage en fugtig klud på dine alu vinduer, porten, postkassen mm. Bliver de mørkere af at få lidt fugt tilført, er det en god ide med en gang alu voks. 

 

Forespørg pris