• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Bliv malermester hos os.

Du er i dag måske ansat som malersvend i et malerfirma, eller har tidligere været det, og kunne godt tænke dig noget ansvar, og selv have indflydelse på din løn, og arbejdsindsats.


Du vil gerne være selvstændig malermester?

Lad os stå for alt det du ikke gider:

  • Lave tilbud
  • Lave faktura
  • Have styr på markedsføringen
  • osv. osv.

Vi er et mindre malerfirma i Esbjerg som gerne vil have dig med ombord, så vi sammen kan udvide vores virksomhed, det kan ske på 2 måder, enten køber du retten til at blive franchisetager i DEN LILLE MALER i din by / område, eller så sælger du den malervirksomhed du ejer i dag til os, og fortsætter i en aftalt periode.

Hvis ikke du ønsker at fortsætte i din gamle virksomhed efter et salg, er det et krav at der er medarbejder i virksomheden der ønsker at blive medejer, enten med en stor eller lille del.

Du skal have min 5 års erfaring som uddannet maler med svendebrev for at kunne komme til at være medejer hos os, du skal være glad for at være maler, have et godt humør, kørekort, gerne stort netværk, være god til at snakke med alle slags personer.

Er du den rette person til os, så finder vi en løsning med hensyn til økonomien, enten betaler du en del inden du tiltræder, eller køber dig ind løbene, vi sørger for at alt spiller fra dag 1. Der er bil, værktøj, arbejdstøj mm. 

Lyder det som noget for dig?

Så tag kontakt til os på 50 51 90 55 eller mail@lillemaler.dk

Vi tilbyder naturligvis fuld diskretion ved enhver henvendelse og underskriver gerne en tavshedserklæring.

Lige nu søger vi i hele Danmark.

Vi tilbyder naturligvis fuld diskretion ved enhver henvendelse og underskriver gerne en tavshedserklæring.