• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Fraflytningssyn og fraflytningsrapport

Siden 2015 har jeg tilbudt mine kunde, at lave fraflytningsrapport og fraflytningssyn, det har siden 2015 været et lovkrav, om at alle der udlejer mere end et boliglejemål, skal udføre indflytningssyn og fraflytningssyn, samt udarbejde indflytningsrapport og fraflytningsrapport.

Jeg vil anbefale alle der udlejer boliger, at få lavet ind og fraflytningsrapport, samt ind og fraflytningssyn, selv om man "kun" udlejer en bolig, om ikke andet er det meget bedre at stå ved en fraflytning og kunne bevise hvordan lejemålet så ud ved indflytningen sort på hvidt, og med billeddokumentation både ved indflytning og fraflytning.

Så kniber det med tiden, er afstanden for stor, har du ikke lysten eller tiden til selv at lave fraflytningssyn og fraflytningsrapport, så tag fat i mig på 50 51 90 55.

Jeg bruger digitale flyttesyn, hvor der helt automatisk laves ind- og fraflytningsrapporter inkl. fotodokumentation som overholder kravene i lovgivningen, og revideres løbende i takt med lovændringer mm.  Lejer kan underskrive rapporten direkte på iPad, således at lejer eller dennes repræsentant, kan få en kopi af fraflytningsrapporten med det samme på mail, efter den er lavet og alle parter har underskrevet den. Jeg kan også tilbyde fraflytningssyn rapport på engelsk, hvis dine lejere ikke taler dansk.

Hvad koster et fraflytningssyn inkl. fraflytningsrapport i Esbjerg ? Klik her og du kommer til min prisoversigt på ejendomsadministration i Esbjerg.

Siden 2002 har jeg været udlejer i Esbjerg, og er medlem af EjendomDanmark (Som er det gamle Ejendomsforeningen Danmark) Udlejerforeningen Esbjerg, samt danske udlejer. Jeg har desuden siddet i Varde / Billund kommunes huslejenævn.