• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Indflytningssyn og indflytningsrapport

Som noget nyt, tilbyder jeg også at lave indflytningsrapport og indflytningssyn, det har siden 2015 været et lovkrav, om at alle der udlejer mere end et boliglejemål, skal udføre indflytningssyn og fraflytningssyn, samt udarbejde indflytningsrapport og fraflytningsrapport.

Jeg vil anbefale alle der udlejer boliger, at få lavet indflytningsrapport og indflytningssyn, selv om man "kun" udlejer en bolig, om ikke andet er det meget bedre at stå ved en fraflytning og kunne bevise hvordan lejemålet så ud ved indflytningen sort på hvidt, og med billeddokumentation. 

Så kniber det med tiden, er afstanden for stor, har du ikke lysten eller tiden til selv at lave indflytningssyn og indflytningsrapport, så tag fat i mig på 50 51 90 55.

Jeg bruger digitale flyttesyn, hvor der helt automatisk laves ind- og fraflytningsrapporter inkl. fotodokumentation som overholder kravene i lovgivningen, og revideres løbende i takt med lovændringer mm.  Lejer kan underskrive rapporten direkte på iPad, således at lejer eller dennes repræsentant, kan få en kopi af indflytningsrapporten med det samme på mail, efter den er lavet og alle parter har underskrevet den. Jeg kan også tilbyde flyttesyn rapport på engelsk, hvis dine lejere ikke taler dansk.

Hvad koster et indflytningssyn inkl. indflytningsrapport i Esbjerg ? Klik her og du kommer til min prisoversigt på ejendomsadministration i Esbjerg.

Siden 2002 har jeg været udlejer i Esbjerg, og er medlem af EjendomDanmark (Som er det gamle Ejendomsforeningen Danmark) Udlejerforeningen Esbjerg, samt danske udlejer. Jeg har desuden siddet i Varde / Billund kommunes huslejenævn.