• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Firma logo - slogan

Er du selvstændig eller elsker du bare gamle firma logoer / slogans?

Uanset hvad du er, eller hvad du godt kan lide, så kan vi male eller opsætte lige præcis det firmalogo du måtte ønske at få på din væg eller facade.

Et firmalogo i kantinen, vil give branding over for dine medarbejder, har du en facade der vender ud mod en vej hvor der er meget trafik, vil det også have en positiv effekt på din virksomhed.

Du kan ændre arbejdsglæden på dit kontor, ved at opsætte klistermærke med dit firmas logo, eller at få malet væggen eller facaden med virksomhedens logo. Vi maler også gerne virksomhedens værdisæt, så hver eneste dag de møder ind på arbejde, ser de dette værdisæt på væggen eller facaden.

Elsker du bar gamle firma logoer / slogans såsom: Tuborg, Coca Cola, Carlsberg, Mærsk eller måske OTA Solgryn? eller hvad med dette slogan fra Nike - Just do it!

Det tager kun 5 minutter... Hvis slogan er det? 

Og du kan sikkert mange flere, vi kan lave både firma logoer og slogans i alle farve, på vægge og facader i Esbjerg og resten af Danmark. 


OPSÆTNINGS GARANTI!

Vores opsætnings garanti giver dig 110% tryghed, når det kommer til at montere din dekoration, hvis vi uheldigvis ikke skulle ende ud med et fejlfrit resultat, så laver vi det om - kvit og frit!

Dog er der visse tapeter på nettet vi ikke kan give vores opsætnings garanti på, tal med os inden du køber din fototapet på nettet.