• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Sports Logo

Er du vild med sport? 

Om du er til fodbold, håndbold, ishockey eller anden sport, så kan vi hjælpe dig med din favorit klubs logo, vi maler /opsætte logoer fra klubber som FC Barcelona, Liverpool, FC København eller andre fodbold klubber.

Fodbold logo

Er du vild med Messi? Så find et billede af ham på nettet, eller et du selv har taget, så kan vi få lavet fototapet med ham på, og opsæt det hvor du ønsker. Eller male ham på din væg i soveværelset, eller på væggen i børneværelset. Vi kan også lave klistermærker med fodboldklubber, logoer, spillere og naturligvis fra andre sportsgrene også.

Er du mere til  Los Angeles Kings, St. Louis Blues og New York Rangers? Så hjælper vi dig også gerne, vi maler og opsætter sports logoer på vægge og facader i Esbjerg, bor du et andet sted giver vi gerne et tilbud på din opgave, efter forudgående besigtigelse. 


OPSÆTNINGS GARANTI!

Vores opsætnings garanti giver dig 110% tryghed, når det kommer til at montere din dekoration, hvis vi uheldigvis ikke skulle ende ud med et fejlfrit resultat, så laver vi det om - kvit og frit!

Dog er der visse tapeter på nettet vi ikke kan give vores opsætnings garanti på, tal med os inden du køber din fototapet på nettet.

Test os næste gang du skal have et sports logo op at hænge på en væg eller facade.