• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Skimmelsvamp og mug Langeland, Rudkøbing

Ældre bygninger har tit problemer med, at deres klimaskræm ikke er intakt, her tænkes der på tag, vinduer, tagrender, facader mm.

Hvorfor kommer der skimmelsvamp og mug?

I gamle bygninger hvor klimaskærmen har set bedre dage, er det tit et problem med mug og skimmelsvamp, som kommer frem med sorte, gule eller andre farvet plamager, på loft, vægge og gulve.

Skimmelsvampen gror bedst når den får fugt, derfor er det en god ide at have styr på din bolig, så der ikke kommer vand eller fugt ind i din bolig.

Hvem tester for skimmelsvamp og mug?

Test metoderne er mange på Langeland og Rudkøbing, nogen er helt på vildspor når de tester for skimmelsvamp og mug, vi gør brug af alle test på markedet, på nær en som også slår ud på blod og ketchup mm. Alt efter hvilken type opgave vi bliver stillet over for.

Vi tester, afvasker og rådgiver om skimmelsvamp og har gjort det siden 2016, vi er ikke bare et skimmelsvamp test firma, vi har flere ben at stå på.

Forsikring og skimmelsvamp! 

Lad det være sagt med det samme... Det er en varm kartoffel!

Hvem har ikke prøvet at skulle have noget dækket og ikke fået det, eller kender nogen der har prøvet det? 

Det samme med dækning af skimmelsvamp eller mug, man tror man er dækket mod det, og så viser en nærlæsning at man er dækket mod svamp, men mod andre svampetyper...! Derfor er det en god ide lige at tjekke, med sit forsikringsselvskab om man er dækket mod skimmelsvamp, er man ikke dækket via forsikringen, ja - så er det en udgift ud af egen lomme. 

Vi løfter gerne sagen mod din forsikring, hvis du ikke selv ønsker at tage kampen mod dem, der må dog påregnes omkostninger til en gennemgang af dine forsikringsvilkår og dækninger, inden en sag kan startes op mod dem.