• Over 30 års erfaring
  • De bedste materialer
  • Oprydning hver dag
50 51 90 55

Skimmelsvamp og mug Lolland, Nakskov, Rødby, Maribo, Falster

Køb og salg af huse, lejligheder eller andre boliger, er underlagt regler og lover som ejendomsmæglerne skal følge for at alt er ok jf. dansk lov.

Skimmelsvamp og mug i tilstandsrapport!

Vi har efterhånden ikke tal på, hvor mange gange vi ikke har set en tilstandsrapport, hvor i der er nævnt at der er fundet skimmelsvamp i boligen...!

Den besked er ikke rar at modtage, når ens drømmebolig er inden for rækkevide på Lolland, Nakskov, Rødby, Maribo eller Falster. Eller hvis man lige har sat boligen til salg, for at få opfyldt en anden drøm.

Men kradse vi lidt i overfladen hos dem der har lavede tilstandsrapporten, ved alle sammen fra en kant af, intet om det de har skrevet. En siger hun kunne se der sad noget sort på nogen spær, men hvis de nu var vasket af dagen før hun var forbi, det er ikke ualmindeligt at skimmelsvampe afgiver mærker, hvis der har siddet svamp et godt stykke tid. Derfor holder den ikke!

Andre har brugt det nogen har kaldt en skimmelsvamp pind, som er udviklet til at afsløre dårlig og mangelfuld rengøring i fødevare industrien og ikke skimmelsvamp. Den metode holder heller ikke!

Siden 2016 hvor vi er begyndt at arbejde med skimmelsvamp, har jeg til gode at møde en rådgiver der har lavet en tilstandsrapport, og haft mistank om skimmelsvamp og fået fortaget en rigtigt skimmelsvamp test, af et firma der tester for skimmelsvamp.

Boliger med skimmelsvamp!

Hvad skal man gøre hvis man har skimmelsvamp i sit hus eller i sin lejlighed, og de skal sælges?

Ring til os på 50 51 90 55 og lad os hjælpe dig, ellers ender du måske ud med et usælgelig hus, fordi firmaet der laver tilstandsrapporten "tror" der er skimmelsvamps i din bolig...!

Hvor mange tror du vil købe et hus med en K3ér pga. af skimmelsvamp?

Vi kan fastslå om der er skimmelsvamp eller ej, med 110% sikkerhed! 

Er der skimmelsvamp i dit hus, fjerner vi det for dig, og giver dig et analysesvar på det, med en skimmelsvamp test, således du kan komme af med den K3ér i din stilstandsrapport.

Vi køre over hele landet, og laver skimmelsvamp test for private og erhverv, vi fjerner også skimmelsvamp og rådgiver vores kunder om, hvordan de udgår at få mug og skimmelsvamp i fremtiden. 

Hvorfor kommer der skimmelsvamp og mug?

Der flyer skimmelspore rundt over alt, det der for det til at blive til en svamp er fugt!

Fugt kan komme af mange ting, hvis man har for mange ting i et rum, så der ikke er luft rundt om væggene, kan der dannes kondens der, og så gror skimmelsvampen roligt men sikkert.

Mangle på rengøring, så der ligger støv og nullermænd, disse nullermænd suger vand til sig, og så kan skimmelsvampen få fat!

Eller hvis du har mange planter og blomster og bor i eks. en 60 m2 stor bolig, og har 50 - 100 planter ( og ja, det har vi oplevet...) så afgiver disse planter mange liter vand igen, og får man ikke lige luftet ud går det galt.

Eller hvis boligen du bor i, ikke bliver vedligeholdt af dig som ejer, eller hvis udlejer ikke gør noget ved det.